Ako sa najrychlejsie naucim anglicky?

Príspevok v téme: Ako sa najrychlejsie naucim anglicky?
samadoma

Dostala som ponuku na vybornu pracu po ktorej som vzdy tuzila. Pockaju na mna rok, ale podmienka je znalost anglictiny. Ja som sa v skole ucila nemcinu, z angliny poznam tak 5 slov. Viete mi poradit ako sa co najrychlejsie naucim anglicky? Bohuzial kurzy v jazykovkach sa mi zdaju dost pomale a na osobneho ucitela nemam prachy. Do zahranicia odist nemozem na kurz kvoli malemu synovi. Je nejaka fakt dobra kniha podla ktorej sa oplati ist? Alebo internetovy kurz, alebo nieco ine, je jedno co, len nech to ide rychlo a vyucba je kvalitna. Diiiik!!

samadoma

ano, fakt na mna pockaju. ale ak by som ten jazyk nezvladla do roka, tak mam smolu. teraz je tam na tom poste clovek, ktory o rok odchadza do usa. ja by som to po nom prevzala.

TinaM

urcite by som sa prihlasila do jazykovky, lebo pokial nie si vyslovene lingvisticky typ, tak samoucenim sa daleko nedostanes. Mozes chodit 2x, alebo aj 4x do tyzdna do jazykovky a popri tom sa ucit doma. Kup/stiahni si nejaku anglictinu, ktoru budes pocuvat a vzdy si to pustaj, ked budes mat chvilku casu-aj ked sa nebudes na to vyslovene sustredit. Mne velmi pomohlo, ked som pozerala serialy v anglictine (s anglickymi titulkami). Serial je podla mna lepsi, ako film, lebo jednak jeden diel zaberie menej casu. A super je aj to, ze vidis sama na sebe ten pokrok, ze v prvom diely si nerozumela skoro vobec a na konci prvej serie si uz zvyknuta na hlasy a sposob rozpravania jednotlivych postav. Pripadne ak mas nejaky oblubeny serial, ktory si sledovala po slovensky (a poznas ho uz dobre ze nie naspamat) tak mozes zacat s tym :)

lilyianka

a to máš "vybavenú" prácu? ak na teba rok počkajú s funkciou a ešte aj napriek tomu, že nevieš jazyk? to je len otázka, aby si za tým nehľadala nič iné,len moja zvedavosť ...

samadoma

musim dobre rozumiet, hovorit aj citat a pisat. takze asi dost vysoko. ale som odhodlana zamakat. len sa neviem zorientovat akym smerom sa vydat aby som netriestila sily a bol v tom nejaky system.

Vojtoo

no za 10 minut nee :D

su kurzy aj online a tak, ale nemam overene nic..

za 1 rok sa to ale da, ale bude to tazke..
na aky level mieris ?