Ahojte,
Depresiami trpim uz desat rokov,momentalne mam priatela
a jednu jedinu kamaratku ktora tak mozno raz do tyzdna ide so mnou von.Po praci som unavena lahnem si a kym nedojde priatel tak ma ide roztrhnut.Na to vsetko mam problemy v komunikacii vacsinou ked sa necitim dobre.Cudzich ludi sa lakam.Zacina mi z toho sibat znovu.pred dvoma rokmi som bola v Pezinku dali ma tam totalne do kopy ale postupne sa to znovu dostava do tych istych kolaji.....Velmi tazko sa zosnamujem s ludmi.....nebavi ma takto zit trpim.ked som bola este zdrava rada som spoznavala ludi teraz je to uplny opak...dokazala som sa rozpravat s hocikym.Nikedy som pracovala v administrative a teraz som tak klesla ze upratujem.Tam odpracujem par hodin.
Neviem ci by som zvladla 8 hodinovy pracovny pomer.Ale chcela by som byt medzi ludmi.Neviem co so sebov.....
Trpim samotou a depresiami
Ja sa zoznamujem s ľuďmi veľmi ľahko :D
ivik23, hmm, no teda ja mám takú depresiu, že na nejakého priateľa nemám vôbec žiadnu náladu...
ahojte zaujala ma táto téma, a chcela by som sa Vás (čo trpíte depresiami, ťažko sa zoznamujete s inými ľuďmi)spýtať, ako kde ste si našli priateľa/priateľku.
daymay - každý nech si z mojich príspevkov vezme len to čo uzná za vhodné. Ale píšem len to, čo ma naučil život a keďže som to doteraz bez liekov zvládol tak sem píšem.
daymay - Veď ja ak by som išiel k lekárovi tak by som v prvom rade žiadal aby ma vyliečil nie?
Ale niekto to bez liekov zvládnuť nemusí. Môže sa aj zabiť. Vezmes si to na svedomie? Že vysadi lieky, lebo niečo v tom čo povieš ho presvedčí o tom, že by mal, a nezvládne tie depky?
No veď a stále som tu :)
Ale veď ty si nebral lieky.
daymay - ak by som videl len to zlé a nesnažil by som sa im pomôcť a poradiť tak sem určite nepíšem. To, čo píšem sú len skúsenosti. Všetci píšu aké majú problémy a ako ich život sklamal, ako ich ľudia podrazili a ublížili im. Vieš ako sa mi teraz dobre dýcha keď som sa nad toto všetko povzniesol? Seriem na problémy, na ľudí, na svet - nemám žiadne očakávania, sny, túžby. Žijem zo dňa na deň a je mi popravde trošku lepšie ako napchávať sa liekmi a byť tam kde predtým.
Ale v podstate mas pravdu Mimulus, kedy konecne????Poznam ludi co sa z toho dostali po troch mesiacoch, vysadili lieky a boli v pohode, a ja 9 dlhych rokov a dokonca v poslednej dobe je to este horsie...ja uz tomu nerozumiem, mozno je chyba niekde inde, ale kde? To keby som vedela :(