Trpim samotou a depresiami

Príspevok v téme: Trpim samotou a depresiami
Luisa

Ahojte,
Depresiami trpim uz desat rokov,momentalne mam priatela
a jednu jedinu kamaratku ktora tak mozno raz do tyzdna ide so mnou von.Po praci som unavena lahnem si a kym nedojde priatel tak ma ide roztrhnut.Na to vsetko mam problemy v komunikacii vacsinou ked sa necitim dobre.Cudzich ludi sa lakam.Zacina mi z toho sibat znovu.pred dvoma rokmi som bola v Pezinku dali ma tam totalne do kopy ale postupne sa to znovu dostava do tych istych kolaji.....Velmi tazko sa zosnamujem s ludmi.....nebavi ma takto zit trpim.ked som bola este zdrava rada som spoznavala ludi teraz je to uplny opak...dokazala som sa rozpravat s hocikym.Nikedy som pracovala v administrative a teraz som tak klesla ze upratujem.Tam odpracujem par hodin.
Neviem ci by som zvladla 8 hodinovy pracovny pomer.Ale chcela by som byt medzi ludmi.Neviem co so sebov.....

ivik23

ahojte zaujala ma táto téma, a chcela by som sa Vás (čo trpíte depresiami, ťažko sa zoznamujete s inými ľuďmi)spýtať, ako kde ste si našli priateľa/priateľku.

Mimulus

daymay - každý nech si z mojich príspevkov vezme len to čo uzná za vhodné. Ale píšem len to, čo ma naučil život a keďže som to doteraz bez liekov zvládol tak sem píšem.

daymay

Ale niekto to bez liekov zvládnuť nemusí. Môže sa aj zabiť. Vezmes si to na svedomie? Že vysadi lieky, lebo niečo v tom čo povieš ho presvedčí o tom, že by mal, a nezvládne tie depky?

Mimulus

daymay - ak by som videl len to zlé a nesnažil by som sa im pomôcť a poradiť tak sem určite nepíšem. To, čo píšem sú len skúsenosti. Všetci píšu aké majú problémy a ako ich život sklamal, ako ich ľudia podrazili a ublížili im. Vieš ako sa mi teraz dobre dýcha keď som sa nad toto všetko povzniesol? Seriem na problémy, na ľudí, na svet - nemám žiadne očakávania, sny, túžby. Žijem zo dňa na deň a je mi popravde trošku lepšie ako napchávať sa liekmi a byť tam kde predtým.

Tonnie

Ale v podstate mas pravdu Mimulus, kedy konecne????Poznam ludi co sa z toho dostali po troch mesiacoch, vysadili lieky a boli v pohode, a ja 9 dlhych rokov a dokonca v poslednej dobe je to este horsie...ja uz tomu nerozumiem, mozno je chyba niekde inde, ale kde? To keby som vedela :(