mam pocit ako keby moje bradavky neboli normalne.mam ich ako keby schovane a ked "vylezu" tak su velmi male.niekedy mam na konci bradavky aj nieco biele. poradite mi?
bradavky
yvett, aj ja mam podobny problem..a to ani neberiem antikoncepciu...zacalo sa ti robit az odkedy beries antikoncepciu?ako to ides riesit?
Nie som odbornik a preto neviem na tuto otazku odpoved, ale aj mna nieco zaujima, ak nahodou niekto o tom vie. Okolo bradaviek sa mi robia cierne chlpky. je to normalne, alebo to moze byt priznak nejakej choroby? Berime aj anikoncepciu, moze to byt aj z toho? Dakujem!!!
ja mam trosku iny problem...casto sa mi stava ze ked som s nejakym chalanom a som vzrusena tak sa mi postavy len jedna bradavka a druha nic, az po nejakom case :)...je toto normalne??
myslite si ze to nie je normlane ked to ma skoro kazda stvrta zena ?? .. aj ja to mam .. ale tak neviem noo ..
ja mam jednu vpacenu aj ked mi je zima prave vtedy to je viac viditelne
pri kojeni som pouzivala klobucik ale bolo to aj tak komplikovane
uvazujem o uprave estetickym chirurgom uz som si zistovala aj informacie cez konkretnu kliniku a lekara
zaujalo ma hlavne to ze ten zakrok robia ambulantne v lokal.anestezii a mozes ist domov a a hlavne to ze operacia prebieha s ohladom na to aby nenarusili mliekovody....moznost kojenia v buducnosti
zatial som nasla iba tuto jednu vsade tento zakrok uz neumoznuje kojit
Lucia, ja som o svojich bradavkach nevedela ze ich mam, kym som nezacala kojit, teda v 28 rokoch.Ale ostali vonku, aj ked som prestala, nastastie.
lucia16, bola si v minulosti alebo este teraz casto krat chora, prechladena?
aj ja mam problem mam 20 a bradavky sa mi objaviea len vtedy, ak mi je fakt zima, inak su schovane a neviem preco...
a od kedy badas ze mas take bradavky?
lucia 16
gynekolog ťa čaká!