Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Všade núkajú málo

Maoam

a aby nebolo malo, v sukromi tiez to same, no nic, dakedy su pady na drzku potrebne, co uz, mne nemal kto co vysvetlit, vzdy som mala len debilov okolo seba, tak co uz no, ani ma nik nechranil, vsak vies

lepsie je prebrat sa po 30tke ako nikdy po vsetkych strankach

Maoam

ja som si akurat sama sebe prisahala, ze do buducna uz ziadny sukromnik, rsp. uz len velke firmy s odbormi atd.

stacilo fakt, od 15tky brigady a potom 14r pre sukromnikov, stacilo do konca zivota fakt

a ked sukromne firmy, tak obrovske koncerny, ktore maju dobre odbory a ine zmluvy aj tarify

ak si kvoli tomu budem musiet urobit este inu skolu, urobim to, mne je to jedno ale toto co bolo doteraz, mi stacilo na prevychovu a prebratie sa do reality

Lulita

Maoam - vsak SR rado opičí, ale prave po tom zlom, ach jo

a ja som sa cudovala, preco v nasej dirme maju niektorí uplne diamentralne platy, no jasne, vsetci su po firmou

pre velke firmy to je vyhoda, lebo im je jedno komu tie prachy daju, ci rovno zamestnancovi, alebo cast agenture, agentura im zato robi komlet uctovnictvo, personalne veci vlastne zadarmo, ako myslienka pre tých hore fajn, ale pre zamestnanca hroza :( najhorsie je, ze najblizsie 3 roky nemam sancu ist priamo pod firmu

Maoam

Lulita: kamoska mi robi na gynde v AT a nevie si to vynachvalit...proste super podmienky, 14 platov ma, je sestricka na odd., cize maju aj tazsie stavy, je to ina praca, ale mala moznost napr. odmietntu nocne,lebo ma dieta, a pod. Cez vikendy ma priplatky atd. A pendluje medzi BA a Wien.

Maoam

Lulita, dumping nie som, ALE hned pridam, ze som VZDY robila pre sukromnikov, takze si vies predstavit, co to obnasa(od mnozstva prace, cez casy, vikendy, musis byt k dispozicii, kedy sefovi drbne v bedni od 7 do 19, cez vikend ti posle mail ze treba este to a to atd.....je to zderstvo najhrubsieho zrna, keby ze si mozem teraz vybrat, zvolim obrovsku kliniku s odbormi, alebo by som sla do inej krajiny, kde by som na tej istej pozicii dostala o 40% viac a zrejme by bola ovela lepsia klima a podmienky. Momentalne nie som v stave to urobit, vies preco, este mam vela OP pred sebou atd., ale akonahle by sa zmenila moja osobna situacia, okamzite menim to ostatne. Bez vahania.

Lulita

tie agentury sa ten teraz rozliezaju, maju "dobrý" priklad zo zahranicia, ale fakt ma to skasirovanie MOJICH odmien MOJEJ SNAHY nastvalo :((( chcelo s ami plakat, robim v neludskych podmienkach a toto ma uplne dostalo

Maoam

Lulita, toto funguje aj tu, takze DE si vyskrtni zo zoznamu, hned.

Biela macka - to by si musela robit sex za prachy

Lulita

Maoam - presne ako vravis, tiez som pozicana a zmluva je stavana tak, ze kedykolvek do týždna nas mozu vyrazit, cize pri hypoteke s usmevom, ze toto do uvahy ani neberu take zmluvy