chodievam po pracovných pohovoroch a mám pocit, že všade núkajú nízky plat - napríklad 2,30 eura netto na hodinu, v druhej spoločnosti 400 euro netto za plný úväzok - je to tak, že človek vezme aj málo platené miesto, lebo ďalších sto ľudí už čaká v rade
Všade núkajú málo
Lulita - vidíš :D Ale pred mesiacom som nemal :)
kym mas na internet...mimulus :))
Maoam - som dnes s prestavkami myslela na tu agenturu grrr
2 Maoam no dobre mozno to nebol dobry priklad ale si zober ze dat ako argument a casto to pocuvam ze rakusko je lepsie lebo je tam 13 a 14 plat je proste zavadzajuci... inak v nemecku je zase relativne normalny 13. aspon ja osobne nepoznam nikoho kto 13. nema...
Ja sa nehádam :)
Mimulus, nehlad iba na prijmy, ale aj na vydavky v tych krajinach, ale kedze trcis na SVK,nemas paru o vydavkoch inde, lebo si nikdy roky nezil mimo SVK. Tymto koncim tuto temu.
MImulus - uprimne, ja lutujem, ze som sa do tejto debaty zapojila, bola to chyba
Len pokračujte :D Je to naozaj veľmi vtipné a táto téma má niečo do seba :D A dvíha mi to náladu :)
Podľa mňa kto si prečíta aká je priemerná mzda na Slovensku v tejto téme tak sa musí smiať........A vysokoškolákov ani nespomínam :) Tému vtipy môžu zrušiť :D
Naozaj sa mi to páči
0vecka - toto nie je o tvojej branzi, ty sam velmi dobre vies, ze pracujes v oblasti, ktora je v DE patriaca medzi niekolko par tych, kde sa maju ludia platovo velmi dobre a vedome si tam preto aj siel
ale nie kazdy pracuje v TVOJEJ branzi, su desiatky inych
hmm zase tie 13. a 14. platy v AT su zavadzajuce... na mna sa napr skaredo pozerali ked som chcel 2,5k v rakusku a v nemecku brali 4k ako normalku... treba to jednoducho prepocitat na rok a hotovka
LUlita - ale s prepacenim ma to se*ie, ako to bezi, vsade, u vas, u nas, vsade proste s vynimkou par krajin, ktore si vedome a mudro chrania to svoje, to su svetle vynimky
inak je to vsade spad dole, kym nenastane nejaky zlom a nova era a zacne sa vsetko budovat nanovo,ale dovtedy ....