Uniformita

mango.tree

no a ano, slovenky su tmavovlase v priemere, predstav si. madarky sice viac, ale slovenky tiez. blondinky miznu z populacie, u severanov je ich viacej, co na tom nechapes? a ked su brunetky, tak mnohe sa farbia na cierno, lebo blond im nemusi pristat a chcu povedze vyraznejsiu farbu. ja neviem, comu sa tu cudujete chlapci:D a styl mladych slovenskych muzov, ked sme uz pri tom, je otras obcas. tu znacka, tam znacka, svaly z posilky a hned sa tvari ako majster sveta. potom hiphoperi, to tie este mladsie rocniky a inak nic moc, ti ostatni maju bud obleky alebo tiez klasiku rifle a tricko, najlepsie TH tricko alebo inu cool znacku nech je dobre vidiet :D to uz sa mi viac pacia (cisto len o obleceni ak hovorime) rasta typci, skejteri, horski muzi a vlastne aj ten v tych rifliach a tricku, ak ma osobnost.

xxy

mango.tree, lostovi nenapadne, ze tu su zeny tak obtazovane, ze tie tmave okuliare casto robia sluzbu, ked uz kazdy druhy dement civi a debilne sa usmieva. nechape, ze to uz ide na nervy.

mango.tree

ale Vojto, to nie je o namyslenosti. mohla sa akurat citit zle, hocico, mala myslienky inde a teraz na nu niekto gula ocami, vobec jej to nemuselo padnut vhod, mne to tiez niekedy je neprijemne, ked sa niekto agresivne snazi o ocny kontakt, to je dobra blbost, ze je preto namyslena. stavim sa, ze keby si sa jej slusne opytal kolko je hodin alebo barsco, tak by ti pomoct neodmietla. ale nie je povinna sa ziadna baba na teba usmievat a flirtovat, za to, ze ty si to myslis.

Vojtoo

Zmatenyy

"uz tretia" a ked si z toho statny, tka si fakt skaredy :d ak by si bol pekny, prva ta nikam nepustii :P :D

Vojtoo

mayday

KEBY LEN pod 28.. u nas to je aj v 58 (poznam zopar takych, majstri sveta, byvali fotbalisti a treneri a podobne..)

Vojtoo

mango.tree
tmave su skor madarky, ale nie slovenky, tu sa farbia vlasy casto..
(toto mam od cestovatela, cize mu verim :D )