Znamenie

Príspevok v téme: Znamenie
mariena

Ahojky veľmy sa mi páči chlapec v znamení býka už sme aj spolu kecali a už sme sa zopar krát aj stretli, lenže ja som znamenie ktoré sa k býkovi vôbec nehodí.
1, mohli by ste mi napísať čo na ných funguje?
2, či aj vy mate za partnera ktorí sa podľa znamenia k vám nehodí a funguje to?

eryka

Ahojky aj podľa mňa na znamení nezaleží moja kamoška je lev a má manžela býka a teraz spolu čakajú druhý prírastok do rodiny a chvála Bohu im to funguje, takže nazaleží na znamení ale na človeku či si z ním rozumieš či sa máš o čom s ním porozprávať alebo na tom chceš býť s ním aj keď krásne mlčíte :-)

bosorenka

No ja si myslím, že znamenia nevplývajú na vzťah medzi mužom a ženou,podľa mňa to je všetko o vnútri človeka, o tom či sa mu páčiš či si sedíte, či sa máte o čom rozprávať, alebo aj keď ste ticho, tak si rozumiete bez slov!

pajda

ja mám býka a je určite veľmi super v sexe a vie ako na ženu a vie si ju fakt vážiť, a ked si je ňou istý určite pre ňu urobí čokoľvek...

mariena

Ahojky ja som v znamení vodnára ale ja by som chcela niečo vedieť o tých býkoch aký sú či sú odvažní, alebo ja mám urobiť prvý krok?

evuso

Ja som ryba a mala som 3roky barana,po rozchode som sa dozvedel aplno nepeknych veci.My rybky sme zasnene duse a barani su dobry manipulanti a klamari, aspon ten moj byvaly.Je s nimi zabava ale rodinu si stakym clovekom neviem predstavit.Barani zboznuju zabavu a peniaze.No aspon ten moj,ale u neho bola kombinacia vsetkych planet a zivlov na nepravnej urovni,preto bol taky...

Patika16

a ty si co za zanmenie??????????????
leboja som ryba a moj chalan je baran a je to naozaj super si dobre rozumieme a tak no sm spolu uz 10mes tak ok

evuso

Vahy su dost naladove znamenia a tvrdohlave.Niekedy su otvorene a inokedy su v uzadi a nikto netusi co im je.Su citlivy ale zaroven si premyslia svoje kroky.Na vsetko potrebuju cas.Takto poznam ja vahy...No nezalezi len na znameni,ale aj na povahe.

bohynka

a čo znamenie VÁHY u mužov? Čo bližšie mi možete zo skusenosti napisat o takychto chlapoch? Ja v horoskopy - všeobecné- verím, už viackrát sa mi to vyplatilo a vždy to sadne.

evuso

Ahoj moj priatel je byk a je fakt ako byk.Co sa tyka znameni netreba verit len jednej stranke.Najlepsie je ked sa urobi osobny horoskop a ten je istejsi.Moj priatel tomu neveril ale ked mu urobili osobny horoskop podla dna,casu,postavenia hviezd atd... tak tomu nechcel verit,vsetko co sa tam napisalo bola pravda.No kazdy ma svoj vlastny nazor...