pekny vecer. chcem sa spytat kedy moze zena najlahsie otehotniet? pred alebo po kramoch ? lebo manzelke sa pred par dnami skoncili kramy, urobil som sa do nej. dakujem.
Kedy moze?
nie nemam...a som hormonalne vyrovnana a zrela. Som dospela a poznam svoje telo..Ty ako chlap by si dokazal napisat taku kravinu? Zenaty chlap, co riesi, ci mohol nabuchat svoju manzelku???? a nauc sa, ako funguje tabletka PO TOM..a hlavne , co urobi s telom zeny..OK?a v podstate u tejto otazky sa nevie, ci chcu, alebo nechcu otehotnetiet. a vzdy budem trvat na tom, ze slovo KRAMY nepatri do ust muza, maximalne do slovnika pubertiacky, ktora vie (sorry za vyraz) HOVNO o svojom tele
panika nemas kramy nahodou ? co taka hruba odmerana hmmmmm
mozes otehotniet hoc kedy taze skus tabletku po to znovu dostane kramy do hodinky a mas pokoj
a imho kramy pouzivane slovo vsade hoc kym hoc kedy su to proste kramy aj moja mi hoc kedy povie napise dostala som kraaaaaaaaaaaamy :} a ide sa dalej .... urcite mi nehovorieva dostala som menstruaciu alebo menstruacny cyklus .... dlhe a onicom...
to vedia aj zvieratka - instiktivne, aj ked maju ovela mensie IQ ako my ludia, ale ked to nevie nejaky "manzel" ako to ma zena s cyklusom mesacnym, je to bieda.. Hlavne ze kam zasunut vies, aspon v tom ta instinkt nesklamal...
asi som bola hnusna..len ma vytaca, ze ludia sem chodia chraneni anonymitou a aj tak klamu..preboha, ved o co ide? mam tolko a tolko rokov..stalo sa mi to a to..a clovek ak vie, tak poradi..ale skryvat sa za zenateho chlapa?Ked napise vek, poradim v ramci jeho veku, dam aj odporucanie, co s tym..je mi velmi luto, aki su ludia nedovercivi. Mame problôemy, preto sme tu..vieme poradit, tak poradime - preto sme tu..ale nejake konfabulacie? NACO?
je pravda co pise panika, ale ja som uz citala aj take teorie, ze zena moze otehotniet tesne pred aj po menzese. Cas ovulacie sa moze skratit alebo predlzit, myslim teda den kedy nastane. Kamoska tak otehotnela tesne po menzese. Tiez sa spoliehala, ze vtedy nemoze. Precitaj si nieco na internete o metode plodnych dni. Kazda zena ich ma v iny den a vela veci ich ovplyvnuje stres, lieky, zapaly, hormon. pochody...
tak toto milujem..ludia, ktori zrejme nechodili do 7ej triedy,alebo sa hraju na dospelych a ..zenatych.Tak po prve-slovo kramy z ust muza znie velmi velmi sprosto..skor to tipujem na nejaku 14 rocnu primitivku, ktora uz roztahuje nohy...vek sedi na to, ze nemala biologiu v sedmicke...takze aj menej ako 14..menstruacny cyklus zeny trva 28 dni a zacina sa prvym dnom menstruacie. K ovulaci dochadza cca v polovici cyklu (cize asi 13-18 dna krvacania)..uvolnuje sa vajicko pripravene k oplodneniu...