Prosim, poradte mi dobru psychologicku v Bratislave. Lebo zly psycholog je vraj este horsie ako nikam nejst.
Dobra psychológčka v BA - prosím poraďte!
Mne je osobne sympatická táto www.klin-psycholog.szm.com
Ale to ešte neznamená, že je dobrá.
Katariina - ak niekto chváli psychológa tak to ešte neznamená, že je dobrý. A našla si niekoho?
Dobry je taky, ktory sa vie vcitit do roznych stavov ludi a spozna sa to podla toho, ze niekto vas znamy daneho psychologa chvali(l) :)
Otázkou stále ostáva aký je to ,,dobrý,, psychológ?
podla toho co potrebujes. najlepsie napisat albertovej, ona je sefka, popis svoj problem a ona ti sama napise na koho sa obratit. ale myslim ze je to tak ze ak chces psychoterapiu tak zabkayova, ak sa chces liecit tak albertova.
Mozem sa este opytat, osobne Luba Albertova riesi psychicke problemy, alebo psychologicka Alena Zabkayova?
lepsie ako keby to z nej tahali ako z chlpatej deky. aspon ma heribanova menej roboty.
Na túto pani Albertovu sa dá pozrieť aj on-line v tomto rozhovore youtu.be
Teeda, tá ide bez prestávky :).
u albertovej som platila len za prve vysetrenie. chodila som k nej dost casto, stale to bolo zadara. neviem ako teraz, ci sa nieco zmenilo. co viem aj od inych, je jedna z najlacnejsich. to prve vysetrenie ma mozno nastavene vyssie mozno aj preto, aby sa k nej netrepal kazdy s hocijakou prkotinou. ale albertova je tak ci tak na nezaplatenie. to treba zazit a vyskusat, tazko si to clovek predstavi ked ju nepozna.
Baby!
Obom Vam dakujem za reakcie.
O p. Albertovej som pocula, aj citala na jej stranke, kedysi som ju chcela navstivit kvoli inemu problemu a pamatam si, ze mala celkom vysoke ceny. Ako psychicke ci telesne zdravie su na nezaplatenie, avsak clovek sa musi prisposobit svojim prijmom a teda na zaciatok som chcela skusit psychologa cez zdrav. poistovnu. Nevies mi povedat, ako je to cenovo v pripade spominanych psych problemov?
No a mama, obcas sa jej vyzalujem, ale nevylieci ma to. Tiez moj muz potrebuje pomoc, lebo ja som vlastne z neho na vetvy, jemu akosi svihlo par mesiacov dozadu, a celkom dost :/ Vdaka za link, vinko sa zide.