Ahojte,
za posledne 2 mesiace som uz 2x prechladol, hlavne to dusenie potom ma vycerpava a rekonvalescencia u mna pretrvava dlhsie ako u inych ludí. (pokašliavam este 2 tyzdne po chorobe)
Viem príciny u oboch prechladnutí: 1. sedel som vo svetri pri otvorenom okne (vonku bolo okolo 5C), samozrejme som bol trochu spoteny a sedel som asi pol hodinu...2.vonku bolo max.15C, tak som mal na tricku klasicku jarnu alebo jesennu bundu, ale, isiel som s priatelkou nieco vybavit do O2, ..kym som zistil ze tam maju riadne horuco a asi aj kurili, tak som mal cely mokry chrbat aj tricko...nasledne sme len trochu presli po vonku do auta a za ten cas ma pekne ofuklo.
Bol som radsej aj u doktorky, s tým pristrojom co pocúva nezistila nic, na mandliach nic, len ze hrdlo mam cervené a mam kloktat.
Chcel by som teraz posilnit imunitu....ovocie a zelenina, otužovanie - to su jasné veci.
Citam, ze pripravok z echinacey je na imunitu. Pomoze? Uziva ho niekto? Staci vybrat mesacnu dávku, alebo rovno 3 mesiace? lebo sa berie 1tbl denne.