Dávka v hmotnej núdzi a ne/platba za predpisany recept...?

Príspevok v téme: Dávka v hmotnej núdzi a ne/platba za predpisany recept...?
Olovo

Zdravím,

poculi ste niekto uz o tom alebo stretli..? lebo ja teraz poberam dávku a cítal som, ze rómovia, ktory tiez poberajú, tak maju lieky na predpis zadarmo!!....mne sa tomu nechce verit, ale musim povedat, ze mam 31 rokov a casto chodim do lekárne...ale este ani raz som v nej ziadneho cigana nevidel:)....(je známe ze maju imunitu ako potkany, takze co by v lekarni robili:D).

ni-ka

lulu,vsak jasne,romovia su kapitola sama o sebe:)...otazka resp. nazov temy sa vztahuje ale na vsetkych ludi v hmotnej nudzi...

Lulu2011

tak ludia uz mau na nich averziu, neplatia najmy byty dostanu zadarmo, kym clovek ma na krku hypoteku do konca zivota, takze sa necudujem, ale lieky naozaj nemaju zadarmo, vsak oni chodia po ulici kaslajuch, usopleni, bez zubov, takze...

Lulu2011

podla mna je to mytus, dostanu nadzgane penazi, lebo maju 100 deti, na kazde dieta je prispevok cez 20 eur a kedze nerobia ani jeden kazdy ddostane 180 eur + sa to zvysuje podla toho kolko deti maju, takze im mozu výjst vysoke sumy, vyssie ovela ako ked clovek normalne zaraba, ale lerane sa to netýka

2kuku

Toto som počula aj ja. Kamarát bol v lekárni a skoro odpadol, keď pred ním cigáni nemuseli platiť za lieky. To je
už sila.