Ahojte, dúfam, že sa tu nájde niekto, kto sa trocha vyzná, ale chcela by som sa spýtať, začala som druhý týždeň s Insanity, je to celkom makačka, ale ide to :)) a dnes som objavila Hip Hop ABS, veľmi sa mi to zapáčilo, tak sa chcem spýtať, či to môžem cvičiť naraz? že najprv odcvičím jedno video insanity a potom tento HH ABS? nebude to pre telo príliš veľká záťaž?
BeachBody Insanity + Hip Hop ABS
kavoros:
áno viem, že mi stačí aj len to (veď mám pocit, že už po týždni vidím prvé výsledky :) ), len toto hh abs sa mi páčilo, ale dnes som to vyskúšala, ale no neviem, nejako ma to ani nebavilo..
možno ak vytrénujem postavu, s ktorou budem spokojná tak kebyže to s týmto hh abs len udružujem? (snažím sa stravovať zdravo)
Insanity sa venujem už dlhšie a dokonca ho skupinovo precvičujem. Aj ako tréner môžem povedať, že si bohato vystačíš aj s pravidelným a poctivím Insanity cvičením.
Ak sa dostaneš do stavu, že už Insanity dávaš v pohode, môžes prejsť na Insanity Asylum (www.skfitkari.sk) alebo to skúšať dvojfázovo.
Samozrejme záleží, čo si od toho slubuješ. Insanity ťa vyšportuje, ale úbytok tuku budeš musieť stále strážiť najmä v kuchyni.
ina
ale mne sa aj ten hip hop páči a práve preto, že sa mi to nezdá dáke extra náročné, tak by som to chcela "sklbiť" dokopy.. len sa bojím, či už nebudem príliš telo vyčerpávať
hip hop abs je nic v porovnani s insanity :) ja by som to necvicila