nechce jesť

Príspevok v téme: nechce jesť
linka

Moj 2,5 ročný syn nechce jesť.Jedáva málo a malé porcie.Vobec nechce meso,polievky ako tak,mlieko vobec nevypije.Bol rok kojený.Cez deň zje:raňajky-pol cereálneho rožka z maslom,trochu zapije čajom ,desiata ovocie ,obed ak je polievku tak asi deci ,druhé už nechce a ak je druhé tak to je porcia asi dve polievkové lyžice napr zemiakovej kaše s omáčkou , neolovrantuje ,na večeru má jogur alebo pudig alebo krupicu.Podla mňa je to dosť málo. váži 12kg a keď ochorie tak schudne aj 3 kg čo potom mesiac naberá takže už viac ako rok sme na takejto váhe .Lekárka povedala len tolko."nebojte sa on si vezme len tolko kolko potrebuje."No ja mu nemožem dať ani nič sladké lebo by ho to tak zasýtilo že by už nejedol vobec.

ethel

linka..pamätám si,aj moje dieťa jedlo tak málo...prestalo to..vkuse je hladná...poviem ti to ako to cítim ja,lepši je mať malé dieťatko čo menej papá ako malé dieťatko trpiace obezitou a tým pádom aj ochoreniami súvisiacimi s obezitou!Neboj,doktorka má pravdu...trošku podrastie a nebudeš stíhať variť...

tereza1978

ja by som teda este skusila aj ked to urcite nieje spravne davat mu odmenu za zjedene jedlo.nejaku sladkost-brumika,gumoveho medvedika alebo nieco take.ale ked je v poriadku aj napriek tomu ze malo papa tak sa neboj.hlavne nech vela pije.dobre su cerstve stavy z ovocia a zeleniny

tereza1978

linka dnes bola v relacii na stv 1 ludia na jednotku tato tema telefonovala mamicka ze dieta malo je .lekarka je odpovedala ze ked je zdravo ovocie ryby kuracie masko a vladze behat ze nie je unavene malatne tak je to v poriadku.mozes vsak svoju lekarku poprosit nech malemu urobi vysetrenie krvi ci nie je chudokrvny aby si bola spokojna.