Dobrý deň. Mám problémy s bolesťami v podbrušku. V priebehu 4 rokov, ma brucho bolelo tak, že ma hocikedy začalo bolieť. Bez ohľadu na to, či som niečo zjedla, nezjedla... pred rokom som začala mať aj problémy s výtokom. Dáko som to dokopy nespájala. avšak pred pár mesiacmi som začala mať bolesti v podbrušku. Moč sa mi výrazne zhoršil. Zistili mi v ňom dáke bielkoviny či čo to. Pred asi 2 mesiacmi, ma brucho bolelo tak, že som to ani nevedela vydržať. len na diéte a podobne. Stále mi doktori nevedia čo zistiť. Potom mi to prešlo a teraz asi pred 2 týždňami sa mi to zasa zhoršilo. Začalo ma to podbruško bolieť ešte viac ako predtým. Z ničoho nič som mala kŕče a cítila som, akoby som mala vedľa vaječníka nejakú hrčku, ktorá mi o vaječník tlačí a to vyvoláva kŕče. Z toho ma niekedy začne aj poriadne bolieť brucho a preháňať. V posledných dňoch som mala v podbrušku také bolesti, že som mala aj problémy s dýchaním. Cítila som to ako keď máte zastavené vetry, alebo keď dlho beháte a potom sa vám nedá nadýchnuť, lebo vás to ťahá. presne to som cítila, len mňa to ťahalo a tlačilo. Navštívila som dneska gynekologičku a tá sa na mňa pozerala ako na debila, že keďže som nemala pohlavný styk, tak to nemôže mať nič spoločné s vaječníkmi. ako je to možné, keď som to na internete hľadala a už dlho mi aj tak nevedia nič nájsť? Viete mi poradiť? čo sa to vo mne asi tka deje? myslíte, že mám zmeniť gynekológa? ďakujem za odpoveď
Bolesti v podbrušku, výtok a hnačky
to co znamena, ze nemoze mat nic spolocne s vajecnikmi ak si nemala pohlavny styk?? ... ved aj panny mozu odspodu prechladnut, napr. len.. nie som lekar a zjavne asi ani ty a to by tvoja doktorka mala tiez vediet ked uz sa na teba pozerala ako na debila...
... a na akych vsetkych vysetreniach si bola? .. ja by som to nebagatelizovala teda...