Hľadám ozajstného odborníka-čku, ktorý pomôže. Môj problém začal asi tak pred 2 rokmi. Mávala som časte mikózy aj 2x do mesiaca. Lekár mi dal lieky, ktoré zabrali - nezabrali. Teraz už mikózy pominuli, ale mam problém stým, že môj sexuálny život je veľmi bolestivý. ( v podstate už neviem, čo je to milovanie bez bolesti) Doktor vylúčil zápaly, mikozy - mám porušenú mikroflóru v pošve a nevie mi pomôcť. Vedeli by ste mi nejakým spôsobom pomoct?
Ďakujem za Vaše reakcie
Pálenie pri pohlavnom styku
a vysaď antiku :)
ahoj aj ja sa už rok trápim a poviem ti že asi už týžden som že ok... zistila som že tie infekcie sa mi vracajú vždy po menzese a po sexe jednoducho stále u gynekologa stále nejaké tabletky a stále dokola.... vieš čo mne pomáha? kupila som si na intimnu hygienu canest... ten sa mi viac páči ako lactaci.. a kupila som si multigyn activ gel.... vždy po menzese ale 4x si ho podávam aj po sexe a zatiaľ klop klop nemám nič ... treba vylučiť sladké a začať veľa zeleniny fakt si daj dva týždne že nič ani pečivo nič sacharidové .... prajem veľa šťastia nech ťa to upustí veľmi rýchlo :)
Mal by pomoct vaginalny vyplach COLGIN dostanete v lekarni obsahuje vytazok z Aloe vera a a cajovnika australskeho a a ine zlozky, dolezity je aj acidofilus.Niektore zeny si davaju do posvy biely jogurt.
No vidite a ciganky take problemy nemaju a ani hygienu nemaju skoro ziadnu, HAK a jeho neziaduce vedlajsie ucinky, ktore narusaju prirodzenu mikrobialnu i chemicku rovnovahu v posve (PH).
Matway mas v tom trochu chaos. Ved mykoza = premnozena candida a nie jej sprievodny jav.
Angie ak beries hak tak ta ti v posve vytvara prostredie, ktore sa paci vselijakym pliagam. Odporucam vysadit. A nasadit lokalne probiotika do posvy + oralne a celkovo popracovat na zvyseni imunity.
Ahoj,no môže to byť teda dosť nepríjemné,ale tak keď možno berieš HAK tak možno s toho,alebo s kondomu,že či nie si alergická alebo niečo podobné,alebo si naozaj uprav stravu,zlepšenie môže možno nastať aj potom.
Beries hak?
Ja mám taký istý problém. Už som z toho zúfalá, mne stále nachádzajú v moči ureaplazmu, ktorá mi prechádza aj do pošvy. Liečili sme sa obaja s partnerom nakoľko je to nákazlivé a opätovné kultivačné vyšetrenia boli negatívne.
No pálenie a bolesti pri styku mám stále, dokonca minule po pár minútach sexu som začala trochu krvácať. Máte s tým niekto skúsenosti?
Nemyslím, že je to psychický problém. V podstate ja nemám problém s milovaním - mám problém s bolesťou, ktorú potrebujem vyliečiť a hladam dobrého gynekológa, ktorý lieči aj komplikovanejšie stavy.
Sam doktor povedal, že nevie ako mi ma pomoct, ale stále ked som za nim prišla videl , že v pošve je nejaký zápal.. dal nejaké lieky, stále odpovie, že je sucha sliznica.??A čo ďalej?? Proste brala by som lekára, ktorý sa bude snažiť urobiť maximálne vyšetrenia, aby všetko vylučil:(
Rada by som ho zmenila, ale tu naokoli, čo som sa pýtala - žien a mali nejaky komplikovanejší problém tak nepomohli:(
Ja nechcem zhadzovať svojho
lekára, ale proste asi pomoct nevie.
Skúšala som aj prírodne probiotiká - pila som 2 mesiace na lačno acidko, jedla som aj probiotika.
Skúsim ist na tie zeleninové šaláty - ďakujem za radu.
No partner - vraj netreba, ale keď som mala mykózi, určite sa natrel canestenom.
Alergická na latex nie som, pretože nepoužívame kondóm - beriem antikoncepciu. Samozrejme skúšame aj lubrikant ale zatiaľ nepomáha. V dávnejšej dobe bola bolest len zo začiatku a postupne sa to uvoľnilo, ale teraz sa to neuvoľni vobec:((