hormonalne ochorenie?

colina

V Lubochni je super.Objednaš sa na rano a vezmu krv,potom spravia vyšetrenie a pobede vieš čo je s tebou.Skus tam endokrinologiu.Ja som ta bola pred 2rokmi ale skus.044/43912-21.

ccc

To cajka:
a ako ti tu niekto ma pomôcť ? jedine ti môžme povedať choď za lekárom,stačí obvodným, on už bude vedieť kam ťa )dalej poslať.
Však podľa toho, čo si napísala ti môže byť hocičo,banalita ale aj veľmi!!! vážna choroba.
čo iné sa ešte pre teba dá urobiť ? veď rozmýšlaj,ale hlavne už nečakaj,a choď k lekárovi !!! čo najskôr !!!

tereza1978

cajka obrat sa na narodny endokrinologicky ustav zavolaj tam alebo napis www.nedu.sk tam mas vsetky informacie.a obrat sa na internistu nech ta posle do metabolickej ambulancie alebo v blave je ustav vyzivy ludu.tak tam sa pytaj.

71gloria

Stretáva sa tu dosť ľudí, ktorí Ti možu dobre poradiť.Z toho ,čo si zatiaľ napísala, jednoznačne treba začať riešiť trávenie, odpisuj ďalej, spoločne máme šancu k niečomu sa dopátrať.

71gloria

Ja si s teba srandu nerobím, čajka.Snažím sa Ti pomocť.Keď spomínaš vredy, treba začať okolo toho rozmýšľať.Ak fajčíš, v prvom rade treba prestať, inak sa nevyliečia. Skúšala si niečo sama?

cajka

ja chodim po doktoroch!nie som sibnuta!na gastre nic nenasli,na endokrinologii vraj tiez nic.nemate konttakt na nejaku endokrinologicku,ktora by ma vysetrila prednostne v ZILINE?prijem potravy mam.necvicim.len musim jest lahsie jedla,trpim vredmi na zaludku.uz neviem kam sa obratit.poradte.a nie srandicky!to je co za pomoc?viem ze mi ide o zivot,ved ledva stojim na nohach

tereza1978

prosim vas len sa nehadajte.ja som presvedcena ze cajka si vymyslela problem ktory sa normalnemu cloveku z civilizacie nemoze ani stat.to by musela zit niekde v tajge aby to nechala zajst tak daleko.ak je to vsak naozaj pravda tak sa pripajam k ccc.