hormonalne ochorenie?

jaeny

ahoj cajka,ja som sa obj.v januári a 8.3.som bola na vyšetrení.Ale môžeš na začiatok skúsit aspon testy u endokrinologa na f3,f4 a tsh,robia sa z krvi

cajka

collina,jeany.prosim.vas objednala som sa k jednej endokrin.za poplatok.neviem presne CO JE JEJ POVINNOST,AKE KONKRETNE HORMONY VYSETRIT?aby ma neoklamala.prosim napis viac.a.ako dlho sa do tej LUBOCHNE
CAKA?ked sa objednam?

jaeny

cajka,prečítaj si témy-štítna žlaza Lubochna a uvidíš,že nie nad čím váhať,ja som tam cestovala od 2hod. v noci a bola som velmi spokojná,to čo inde trvá mesiac máš vyšetrené za 2hod.ver mi budeš mať po probléme!

colina

Je to ustav kde robia kompletne vyšetrenia endokrinologicke.Sestra chodi so štitnou a ja s dcerou uživala hormonalnu liečbu a mala problem.Ja som bola spokojna v mt nekonečne čakaš či na krv,vysledky a vyšetrenia.Stratiš aj mesiac a tu šup 1 den behačiek a vieš načom si.Ty musiš vedieť či obetuješ 1 den.Ja ti to odporučam rano tam treba už o 7hod tam stať na odber.Viem problem je cesta ale skus autom niekoho poprosiť a so Za to nie je 6hod ale 90min.

cajka

COLINa to je dost tazke.aj keby ma tam internista alebo kto poslal,je to 6h.cesty.ake konkretne vysetrenia robia?ak mozes napis vsetky nazvy-co sa zistuje z krvi,atd.dakujem

cajka

71 gloria, tereza,dakujem.ja mam obvodaka takeho ze nevie kam ma este poslat.kde je nejaka metabolicka ambulancia?blizko ziliny.u gastra som bola.mam vredy na zaludku.a mam aj nejaky vypotom pod srdcom,ale vraj z toho som neschudla.to mi nasli nahodou ked som lezala v nemocnici,ale obvodak ma uz nikam neposlal.co ak je to tumor?mate mail?ýe by ste mi napisali sukromne