neviem ci som stastna .co je to za chorobu. kazde rano sa zobudit a prezivat den tak bez nalady.ist do prace a zas naspet..doma to iste dookola. a zas. bez radosti , nedokazat sa tesit s niecoho..depresia? no tak ako dlho moze trvat aj 10rokov?..neni mozne..
Uz neviem ako mam zit aby som bola stastna
Tonie toto iste co pises jeaj u mna. Nic ma nebavi, ani varit, ani upratovat, do prace chodim rano vzdy bez nalady, lebo ma vsetko unavuje, rozculuje, prave teraz asi pred hodinou som na toto iste myslela aj ja. Prisla som do izby, ze na chvilu si zapnem pocitac, urobila som si kavu a uz ma chytala zlost, ze v kosi mam vela zehlenia, takze dokola to iste.
Presne to iste zazivam aj ja, iba tak prezivam. Mojim snom je cestovat po svete, hlavne tie teplejsie oblasti. Ale to nejde, financne na tom nie som najhorsie, lebo pracujem v uk ale fakt si to nemozem dovolit. Som sama zo seba nestastna, nic ma nebavi, ale niektore veci clovek jednoducho musi robit, napr chodit do prace , varit a tak. Robim to nasilu dakedy mi je aj do placu. Viem, ze niekedy davno som celkom rada vyvarala a upratovala a tak. Teraz uz normalne nevladzem...
Prečítaj si knihu Tajomstvo od Rhondy Byrne. Veľa ľudom pomohla. Venuj sa a rob len to čo ťa baví,z čoho máš radosť.
Kúp si záhradku a občas vypadni z betónového väzenia. Čo sa týka práce, kúp si rovno pozemok na horehroní a začni iný život - farma.
Tento stav moze trvat aj cely zivot. Aj depresia moze trvat cely zivot. Ale ty ju nemas. Musis len dat vsetkemu zmysel. Kazdej malickosti zo dna. A mat cas aj len sama pre seba. Aspon hodinu denne. Na pracu v zahradke, na citanie knihy, ci bicyklovanie. Nezalezi na tom, ako dlho sa mozeme venovat sebe, ale ako intenzivne sa sebe venujeme. Mozno treba zmenit cely tvoj zivot. Mozno staci malickost. Ale NIECO sa zmenit musi. Aspon tvoj pohlad. Drzim palce!
tento pocit doverne poznam. ale v bratislave je vyborna psychologicka. mozno ti postaci jedno stretnutie s nou, tak ako to postacilo mne. pracuje inym sposobom ako druhy psychologovia. ona vlastne aj lieci. vola sa luba albertova. mozno si uz o nej pocula, je to dost znama osoba. pokus sa k nej dostat na sedenie a vysvetli jej vsetko co ta trapi. ze sa chces znova radovat zo zivota. ukaze ti cestu.