Znova mám také pocity, aké som mala prvýkrát minulé leto: Keď som dlhšie na slnku a potom prídem do tieňa (nie do zimy!) prípadne keď máme dlho horúco v byte, tak mi nabehávajú po tele zimomriavky, prípadne ma strasie. S tým slnkom nemyslím úpal, ani spálenú pokožku. Jednoducho neviem, či je to normálne, že takto fungujem. Predtým sa mi to určite nestávalo. O čo ide? Treba s tým niečo robiť?
Zimomriavky z horúčavy
ani mne nie je vyslovene, že zima, len v tej chvíli taký zvláštny pocit, keď "to" mnou prebehne... tak snáď sme ok :)
aj ja mam také pocity, ale nie je mi pri nich zima, je to zvláštny pocit, tiež to začalo minule leto,tohto roku napr.som bola poobede v záhrade a keď som prišla dnu tak som mala opakovane zimomriavky na stehne jednej nohy, teraz väčšinou na rukách a na nohách, je to dosť nepríjemné
ďakujem :) tak som rada, že je to ok :)
To je normalne, v tieni je predsa nizsia teplota ako na slnku a tvoje vyhriate telo zo slnka sa v tieni schladi. Je to ako, ked sa sprchujes teplou vodou a po vyjdeni zo sprchy ti je tiez zima.
ja mam tiež take pocity, chodia po mne zimomriavky hlavne ked pridem zo slnka do tiena...
Ja by som to brala, ja po takychto obcasnych zimomriavkach tuzim vzdy v lete v tych horucavach :D