Asi pred dva a pol mesiacmi som mal dost vela pracovnych povinnosti. Islo o pracu v noci- 9 dni vkuse bez nejakeho volna a k tomu 12-hodinovky. Praca, bola priznam sa dost vycerpavajuca.
Ale jedna vec mi stale neda. Je mozne mat po tych dva a pol mesiacoch stale tak rozhadzany organizmus? Mam problemy so zaspavanim resp. niekedy ani nezaspim vobec, iba na take 2-3 hodinky. Dalsim problemom je krvny tlak a o dost zhorsene medziludske vztahy.
Je mozne ze to mam z tych nocnych...?
Praca v noci
vk36... ja si myslim, neviem to iste-len moj tip, ze je to psychickeho razu.. nemas to stale v hlave v noci, ze uz nezaspis? ze ti ta praca pred 2,5 mesiacom uskodila- nerozmyslas prilis nad tym?? lebo ja to tak mam, ked nemozem spat... ked sa tym prilis zaoberam, ze nezaspim, stale na to myslim, ako to moze ublizovat atd a to je to najhorsie.. myslim, ze tam bude pes zakopany, lebo 2,5 mesiaca je dost davno aby to zanechalo na tebe nejaky rozhadzany rytmus
No myslim ze to nejak spolu suvisi, ale neviem aku dolezitost by som mal tomu prikladat.
Ale jednoznacne po tych 9 nocnych to slo so mnou dole vodou a ostalo to tak ako je- problemovy spanok, vztahy a krvny tlak...
Nemáš zlý spanok kvôli zlým medziľudskym vztahom?