Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy z Prostatou

Príspevok v téme: Problemy z Prostatou
menma

Dobrý den mam problém z prostatou mam 16 rokov problem začal približne pred 8-9 mesiacmi (bál som sa otom povedat lepšie povedane som to ani neriešil) no v poslednej dobe ma to štvalo problem ma taký že pred močenim čakam dlhšiu dobru kym začnem močit dakedy mam aj zmenšeni prud moču a dakedy uplne normalne sa vymočim največie problemy mi roby močenie v škole aj minutu čakam kým nezačnem močit a až potom aj to dakedy v polovici prestanem a potom znovu začnem bol som už aj u urologa len urolog mi povedal že zvečenu prostatu v mojom veku asi nemám takže asi mam zmenšenu močovu ruru lenže ja dakedy močim uplne normalne žiaden slabý moč žiadne čakanie pred močenim... takže to je asi blbost mat zmenšenú močovu ruru a ked urolog vraví že v mojov veku prostata zvečena asi nemože byt tak kde je problem ako ho mam vyriešit pijem urologický čaj papam aj brusnice vidim zmeny (ked som neriešil problem vobec sa mi nedalo normalne vymočit) teraz ako som začal uživat urologický čaj a brusnice tak v domacom prostredý večinov močim normalne neviete čim to je nemože to byt tím že mam nízke sebavedomie a preto to nejde ? mal už s timto niekto problém a ako ho riešil ?

starý ujo

Ale kdeže! Nič Ti nie je....je to psychického rázu! Pozri si "parurézu, alebo "urofobiu"....príliš sa sleduješ a v tom je celý problém.

menma

okej tak ja to skusim touto metodov dufam že to pomože no s tim fajčenim som už prestal tvrdy chlast fakt vynimočne pijem a pivo si dam rad ok nebude to problem až na masturbovanie :D

.

..to je dobre,možno by stačilo chodiť s kamarátmi na pivo aby sa to uvoľnilo
pivári tento problém nemajú
a nepi kávu,čierny čaj,tvrdý alkohol,korenisté jedlá,nefajči,nemasturbuj..
pi aspoň 2-2,5litra tekutín denne,čistá voda,slabé zápary vrbovky, žihlavy,repíka,zlatobyľu,trezalky,alchemilky..
sono = ultrazvuk

menma

. nie nemam aspon do teraz som niečo take nezaznamenal, inak drobo na sono sa da ist aj bez predpisu lekára ? možno maš fakt pravdu lebo neviem či ultrazvukom može vidiet nejaky kamienok