ahojte,chcela by som sa opýtať aký je najlepší make up na leto...aby nezaťažoval moc,ale aby kryl a nevyzeral na slnku hrozne..ďakujem za všetky odpovede ;)
Najlepší Make up na leto
určite dermacol caviar
-odkaz odstránený-
vydrží celý deň v zime či v lete a hlavne mam po ňom zdravú pleť a ešte máš hore korektor so zrkadielkom ;)
podla mna cc krem znacky mary kay z notina
Skin 79 je super, ale na leto podla mna pouzitelny len pre totalne bledule, je dost svetly, na mne sa napr. Missha neleskne, ten klasicky, je aj hydratacny
deepurple, tvoja "rada" určite pomohla zakladateľke :-D
na leto určite neodporúčam klasické makeupy, veď sa celá "rozleješ"...
čiže odporúčam buď BB krém... (ja mám lepšiu skúsenosť so Skin79, neleskne sa tak ako Missha) alebo existujú makeupy vo forme púdru... napr Loreal True Match Minerals... tie aj zjednotia pleť a aj zmatnia...
Jasné, ideálny stav je nepoužívať žiadny makeup, ale žiaľ nežijeme v dokonalom svete a väčšina nemá dokonalú pleť, tak nevidím dôvod prečo by sa mala žena cítiť nekomfortne a nemohla pleť farebne zjednotiť a malé chybičky minimalizovať...
ja sa celý život nedermakolujem a vyzerám normálne, v živote som nemala demakol na tvári len raz pred fotenim na maturitné foto aby som nevytrčala z radu tak mi dali že si daj aj ty tak som si dala ale bol svetlejšej farby ako moja tmavá plet
jar leto jesen zima a žiaden dermakol, žiaden puder holá tvár tka chodim, neveim si predstavit vadilo by mi to na tvári
Najlepší je žiadny
ja som veľmi spokojna s maybelline new york affitone mineral v pumpicke, je urceny skor na neproblematicku plet pekne zjednoti farbu ale vobec ho nevidno je uplne lahucky :)
urcite odporucam bb krem, korejsky napr. MIssha velmi prirodzene a nie hutne ako make up, ale pri tom aj zakryje aj tvar opeknie