Romanticka vecera

Príspevok v téme: Romanticka vecera
FreddieJ.

dnes chcem prichystat pre priatelku romanticku veceru. Rozmyslal som ze urobim maso(bravcove kare), ktore nalozim do omacky(horcica, cesnak, worcestrova omacka). potom opiect a opekane zemiaky. myslite ze je to dobre na romanticku veceru? potom som rozmyslal aj jahody + slahacku. To by sme potom mohli vyuzit samozrejme aj na ine :) este som premyslal, zeby som aj vinko zabezpecil, ale neviem ci mam, aby nam to neotupilo zmysli.

Co si myslite, vyzera to fajn, alebo doplnili by ste este cosi? :P

dakujem

FreddieJ.

jasne potesila sa, aj jej velmi chutilo takze som rad. No pokracovali sme, ale nie priamo sexom. Co sa da robit, mozno nabuduce :)

Lulu2011

Fredie - ale ved zacatie menstruacie nemusi zabranit v pokracovani :))

ale je pekne, ze si navaril, mnam, mnam, urcite sa potesila

FreddieJ.

odporucam nepodavat cervene vino, aspon nie ked ma mat zena svoje dni :D vcera sa mi to osvedcilo. Podal som vino a asi to urychlo prichod menstruacie. Takze romanticky vecer bol, ale nebol zakonceny ceresnickou na torte :)

FreddieJ.

jasne, neplanujem to mat presne nalinkovane, proste necha sa len tak plynut cas a bude. no ten film, myslim ze stihneme, priatelku poznam natolko, ze isto film budeme pozerat. a bude to aj taky relax, predsa nemozme "skocit" do postele hned po veceri. neviem ci by nam potom nebolo zle :D. taka hodinka a pol pauza a potom sa mozno venovat aj inym veciam :)

lilyianka

Freddie, ty sa hlavne nedaj odradiť tými niektorými názormi tu ... pekne urob ako plánuješ, romantickú večeru, sviečky, víno, hudba, všetko ako má byť ... ale nech to nie je moc strojene, vieš, nie, že teraz o siedmej sa najeme, o pol ôsmej musí byť film ..veď chápeš ma dúfam :)) možno sa k tomu filmu ani nedostanete ... uvidíš sám ...

MultiLevel

:D :D ahahah
No Patriarcha, ja cakam na ten opis dokonaleho chlapa...aky je inak ten chlap, ktory by sa nikdy neznizil robit zene veceru....opis ho prosiiiim :D

Dadula56

Berte to tak, ze Patriarcha by musel na veceru servirovat chloroform alebo si zaplatit, aby sa k niecomu dostal.

Prezývko55

patriarcha -> nejde o romanticke filmy, ja ich napriklad nemam rad, ide skor o to urobit vecer pre partnerku, dobre jej navarit, venovat sa iba jej, podla mna je to uplne normalna vec co sa moze opakovat aj niekolko krat do mesiaca nie len raz vynimocne do roka.

Je to nahodou dobre ked sa ludia k sebe spravaju s laskou porozumenim a jeden partner chce pre toho druheho pohodu komfort a oddych.