Ahoj mám za chvíľu 13 rokov. Ale ešte nemám prsia. Bojím sa lebo za chvíľu je leto a ja som plochá. A všetci sa mi za to budú smiať, a už s tým aj začali. Tak čo by mi hovorili keby ma uvideli v plavkách? A preto by som sa chcela opýtať či nemáte nejakú radu ako si ich zväčšiť.
Prsia
Mna za trápia veľke prsia a tiež mám 13 :D
je to smutne kde tato spolocnost dosla ze 13 rocne dievcata sa musia takymi vecami trapit... chapem ze sa trapi a to pochopim ako ta z maldsich generacii lebo stale sa hranica dieta a "dospely" clovek posuva dole a dole... a dnes sa mladi musia trapit vecami nad ktorými sme sa v ich veku smiali na preliezkach... chapem ze by sa jej mohli vysmievat...poznám dievčata ktoré v 14-15 uz vystavuju svoje cecky na FB a ze preco ma dakto komplexy... ale Dona_274 ver tomu ze tie prsia nie su take podstatne...mala som z nich mindraky aj ja ale proste naucila som sa ze zena moze byt pekna aj bez prs... len sa tak musis citit sama... hlavne nemaj mindraky a neskryvaj sa...pozri si herecky spevacky niektore nemaju skoro ziadne prsia...a stale vedia byt pekne a sexy...
Dona, prsia nech ťa netrápia, ja som prsia nemala takmer žiadne, začalo sa to meniť až po 20-ke keď som trošku pribrala... Všetko chce čas...
Riesit prsia v tvojom veku je podla mna nezmysel.
Ponožky do podprdy. Alebo gelove vložky. Pivo. Ale to až od 18.
prsia ti ešte narastá neboj sa. Zatial ak chceš kúpi si nejakú push-up podprsenku :)
prsia zavadzajú. BUĎ RADA a hlavne, nehodnoť sa podľa pŕs!
pomarance do plaviek...