Dobry den, robili mi krvne testy a vysli mi tieto hodnoty S-Anti_Borrelio IgG 24.0 RU/ml pozitívny
S_Anti Borrelia IgM negativny
mozte mi niekto vysvetlit co to znamena? Mam uz dva roky strasne bolesti chrbtice a celeho tela a neviem ci to nemoze byt s tohto!
dakujem
Borelioza
www.melisa.org
www.bada-uk.org
www.bmj.com
V uvedenych je velmi jasne povedane, ze testy na boreliozu su velmi nepresne, preto je ich treba robit viacero, a zalezi aj od lekara, ci vie tie testy vobec spravne interpretovat.
Western Blot test je asi najpresnejsi, ale je ich viacero.
Ked mas boreliozu, tak vyckavanie ti len postupne znici telo....
Ale to je na tebe...
ej nepresne testy, nic neni presnejsie ako tie testy.
Ziadne tabletky si nekupuj v lekarni, ten olej je OK ale ked uz ako normalny prirodny olej nie v nejakej hlupej tabletke s eckami.
to vsetko sa da kupit v lekarni? alebo kde to zozeniem, netreba brat nato ATB?
Borelioza sa neda "prekonat" len tak.
Ale da sa velmi lahko poddiagnozovat, tj mas ju v tele a nepresne testy ukazuju, ze ju nemas.
Radim ti dlhodobo brat extrakt z olivovych listov davka 3 x 300 mg oleuropeinu intenzivne na cas(mesiac) a potom pokracovat 2 x 150 mg oleuropeinu dlhodobo, aspon pol roka.
Na virusy pozri cez Google.sk pod rng herpes, kde som uviedol plno antiviralnych. A na regeneraciu poskodenych nervovych obalov/myelin treba brat omega 3 olej, specificky DHA, 1 gram denne. Zdroj su rybie oleje, ale najma novsi produkt na trhu, calamarine.
no mam uz asi tri roky problemy s bolestou chrbtice a celeho tela, stavy ako pri horucke, ale bez horucky, som slaba a vycerpana.Zistili mi aj oslabenu imunitu, ale na infekcnom mi povedali ze som prekonala boreliozu ale ze je to v poriadku, no nikdy som sa na boreliozu neliecila a bojim sa ci sa lekarka nemylila a ci ozaj nemam z tho tieto vsetky problemy.
Nuz velmi pravdepodobne mas boreliozu a utoci ti to zatial na slachy a disky.
A tym, ze to znizuje imunitu maju tvoje vlastne virusy v tvojom tele raj a napadaju ti sliznice, vystelky nervove obaly a podobne.
Nuz velmi pravdepodobne mas boreliozu a utoci ti to zatial na slachy a disky.
A tym, ze to znizuje imunitu maju tvoje vlastne virusy v tvojom tele raj a napadaju ti sliznice, vystelky nervove obaly a podobne.