Ahojte. mam skoro 38 rokov a zistila som, ze som v piatom tyzdni tehotenstva. bude to moje prve dieta. som v soku, lebo doteraz som si myslela, ze nemozem mat deti. mam nadej, ze dieta bude zdrave? mam pocit, ze som uz stara na prve dieta. mate niekto podobnu skusenost?
Nie je to neskoro?
len sa z toho tes, ak si si to zelala a zadarilo sa, dnes je to uplne bezne, moje kamosky rodia tiez a su v tomto veku a citia sa mladice /ved aj vyzeraju tak:D/ mozno aj ja raz budem mat este jedno a nemam tak daleko od tvojho veku..
teš sa z toho :)
ci je to neskoro alebo nie tak je to jedno... myslim ze toto je tvoja posledna sanca tak sup do toho...
Gratulujem :-) Nie, neskoro urcite nie je, moja teta mala prve dieta v 38 a druhe v 40, poznam zenu co mala dieta v 42 a vsetko v pohode, ziadne problemy. Teraz maju deti 17 a 19 a nikdy ziadne problemy neboli.
ahoj, ja mám 45 rokov a doma krásneho zdravého 2-ročného synčeka. je síce už tretí v poradí, bratia sú dospelí. Tehotenstvo v mojom veku som si užila ako nikdy predtým, prežívala som každé vyšetrenie, sono, pohyby, lebo som vedela, že je to naposledy, ale hlavne som myslela pozitívne. Sama uvidíš čo to bude s tebou robiť, tehotenstvo je jednoducho nádherné. Prajem ti veľa šťastia, verím, že všetko dobre dopadne a ty sa budeš z krásneho zdravého dieťaťka. Na záver: určite ťa aj pošlú na amniocentézu, netreba sa toho báť.
Veľa šťastia.
Blahozelam a suhlasim s predchadzajucim prispevkom- uzivaj si tehotenstvo, tes sa na malicke a mysli pozitivne. Myslim, ze v relacii supermama (co bezi na jojke) bol jeden diel venovany "mladym a starym" mamam. Mozno by si si ho mohla pozriet, boli tam aj starsie zeny ako ty, ktore rodili svoje prve dieta.
Drzim palce :)
ako študentka som opatrovala 2 deticky, dievčatko malo 6 mesiacov a chlapec 2 roky. Ich mama mala 42 rokov a su to jej prve deti a boli uplne v poriadku :)
Zbytocne sa neobavaj, uzivaj si tehotenstvo, ja tiez podla lekarov nemozem mat deti a aj tak stale dufam :) ...taaaakze gratulujem :)