ACAI - pomohol Vám?

Príspevok v téme: ACAI - pomohol Vám?
simi1234

Ahojte, chcela by som sa vás spýtat ohladne ACAI.Sú aj vo forme tabletiek ktoré urýchluju metabolizmus,znižujú hmotnost a je to dobrý doplnok stravy.
Je mi jasné, že ked ich budem brat tak neschudnem,neverím na tabletky na chudutie, ale dobre sa stravujem a cvičím a chcem schudnút.Chcela by som niaky dobrý doplnok stravy a niečo na urýchlenie metabolizmu a zvýšenie energie.Má niekto skúsenosti?
Chcela by som si kúpit tie acaico, ktore obsahuju v jednej tabletke 500mg.Len to, že obsahujú velmi vela kofeínu ako 5 šálok kávy za den..

RNG

ACAI je vyborne ovocie, ale na to, by clovek z neho mal uzitok ho neberies na miligramy ale 5-10 deka denne.
Cloveku sa uklada menej tukov ked berie doplnok CLA v davke 2-3 gramy. Ten nam totiz chyba v potrave, lebo dnes sa dobytok krmi zmeskami, co su na tuto latku chudobne. preto ho dnes nenajdes v mlieku masle syroch a mase, ako to kedysi byvalo. A teda trpime na na "civilizacny pokrok"
No a jeme privela cukrov a vyrobkov z bielych muk, co su zodpovedne spolu so stresom za naberanie vahy.

Nephilim

Je to odrb,
a inak ked už ti ide o ten kofeín, tak skús maté, je oveľa lacnejšie ako tá predražená somarina:-)

LiS

Mne to pomohlo :) Cez Vianoce som pribrala tri kila a to bolo vzhladom na moju vahu a vek nehorazne vela.. Mam 20 rokov a mala som cez Vianoce 77 kil!! Po Vianociach som začala brať Acai berry, cvičiť a zdravo sa stravovat a v priebehu dvoch mesiacov išlo krasne dole 5 kil.. Dobrala som jedno balenie a vaha sa mi udržuje stale taka ista, samozrejme že pokračujem v cvičeni, len na stravu si trošku nedavam pozor, mam strasne rada sladke a kuchynu mojej mamy :) Takže teraz mam 69 kil, stale to nie je idealne a v chudnuti určite budem pokračovať, kym vaha neukaže 60, ale ja mam dobru skusenosti s Acai. Ale myslim ze velmi zavazi aj firma, od ktorej tabletky mas.