Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fyzicky vzhlad

kaktussss

Minimálny, mam úplne v pazi kto ma čo na sebe, pokiaľ to neprehana s módnymi kreaciami a nesmrdi, či už od vonaviek alebo z toho že sa neumyva.

deepurple

mám pocit, že fyzický vzhlad , alebo genotyp je daný nemenný s tým sa nič nedá robit.Aj to leštenie je len pokial ti dannosti povolia.skus namalovat rovnako 6 odlišných žien,a aj tak aké diametrálne rozdiely budú ,ako odlišne budú vyzerat a iné povedia o sebe.Obal o človeku hovorí poskytuje vela informácií o tom aký je,bez toho že by vyslovil slovo.

vzhlad je doležitý aby človek zapadol do davu a nebol mu prekážkou v živote pri dosahovaní cielov.

Mimulus

Určite veľký - ale na druhej strane je mi úplne jedno čo si o mne myslia cudzí ľudia a kľudne si ma pomýlia s bezdomovcom. Na tom ako vyzerám mi záleží len pri nejakých stretnutiach alebo ak idem von s niekým koho dobre poznám.

soffiaD

mám 21 a dosť veľký význam a myslím že do 60tky sa to nezmení ... Make up ma bavý, moda je relax, účes mením podľa nálady a osobnosti ... podľa mna človek by mal dobre vyzerať, ale musí byť hodnotný aj po duševnej a charakterovej stránke.. pre mňa výzor nie je povrchnosť ale niečo na čom tiež treba makať a starať sa o to, pre krásu sa trpí.. svätá pravda.