Dobrý deň,
už dlhšie ma trápi toto zistenie, pretože viem, že nepatrí medzi štandardné predstavy a túžby. S priateľom máme veľmi podobné sexuálne fantázie, avšak u mňa to je trošku extrémnejšie... Dokážem dosiahnuť orgazmus (pri sexe s ním, ale aj sama) len pri vizuálnej predstave, ako súloží s inou ženou. Už len, keď si to predstavím som vzrušená. Posledné dni ma to však začalo dosť trápiť, pretože si začínam viac uvedomovať, že je za tým niečo viac ako len predstava... možno je to len kompenzácia...
Ďakujem za každú radu, postreh a názor.
Vzrušuje ma predstava môj priateľ a iná žena
Ja mám presne ten istý problém,na moje prekvapenie práve som zistila,že nie som sama..Milujem ho,máme pred svadbou,tu nejde o žiadnu žiadostivosť,zo začiatku to tak vobec nebolo.čítala som si niekolkoročne správy s jeho ex ako by jej to spravil atd.najprv som bola naozaj nahnevaná,smutná a potom vzrušená.a odvtedy si pri sexe nič iné nepredstavujem,ked uvidím krásnu ženu,mám len v hlave ako by to s nou robil a som strašne vtrušená.on o tom nevie a podotýkam tiež,že su to len predstavy,ktoré by som ani zanič nechcela aby sa uskutočnili,ale aj tak ma to velmi trápi,pretože predtym som orgazmus dosahovala pravidelne aj bez toho,teraz to už inak nejde.viem,že je to zvrátene a neviem čo s tým robiť.chcem aby to prestalo..
Zažila som niečo podobné... Asi ešte extrémnejšie ako ty :) Tiež ma vzrušovala predstava môjho priateľa (teraz už bývalého) s inou ženou lenže s jednou konkrétnou a to takou, s ktorou som ho celý čas upodozrievala že s ňou niečo rieši. Kým sa mi to nepotvrdilo, tak vždy keď som si ho s ňou predstavila bola som vzrušená, neviem prečo, asi preto lebo to predstavovalo niečo zakázané... Avšak keď som neskôr zistila, že ma s ňou podvádza naozaj, všetko vzrušenie prešlo a došlo mi z nich zle... Ver mi, vo fantázii sa dejú rôzne zvláštne veci, ale keby si ho videla naozaj s inou ženou, pochybujem že by sa ti to páčilo .. Takže je to normálne no :)
obávam sa, že to čo k nemu cítiš je hlavne žiadostivosť a nie láska. Potrebuješ ho, aby si sa uspokojila. Hľadaj čistú lásku a snaž sa ju žiť. Vzdaj sa tých predstáv, sexu, orgazmu a hľadaj čistotu - nájdeš samu seba. Nezostávaj v tom blate.
No ved predstavuj si co chces, na tej predstave nevidim nic divne. Vselijake otrasne uchylky existuju tak toto je dost nevinne. Ale ak nechces, aby ta priatel naozaj podviedol, tak mu o tom nikdy nehovor.
Viac by som pochopila, keby si napisala, ze ta vzrusuje sex v 3 -ke, este s inou zenou....ale len to, ako praitel sulozi s inou. Je to velmi zvlastne. Ako dlho ste spolu s priatelom? Co ak ta vzrusuje len ta predstava a keby sa to udialo tak by si zistila, ze si to vlastne takto nechcela?... Mne sa totiz stalo, ze ma tiez vzrusovala predstava na nejaku dekadentnu scenu, ale potom som si uvedomila, ze zazit by som to nechcela. Niekedy fantazia uplne staci:)