Ahojte, chcela by som sa Vás spýtat aké máte skúsenosti s brazílskym keratínom.Pomohol Vám? Mám trocha zničené vlasy od žehlenia.Teraz si ich vobec nežehlím aby som ich nemala zničené,dávam si rozne dobré masky a kúry na vlasy.Počula som, že z brazílskeho keratínu rýchlejšie rastú vlasy, je to pravda? Máte skúsenosti?
Ked stou 270stupnovou žehličkou Vám prejdu cez vlasytak sa tým neničia?
Urýchluje brazílsky keratín rast vlasov?
Baby (aj chalani :D ) ak by mal niekto zaujem o keratin tak predávam keratin od COCOCHOCO po 20€ za 100ml.
Na oficiálnych stránkach je cena vyše 30€.
Keratin prelievam do 100ml fľaštičiek, ak by sme sa stretli osobne tak ho možem preliať aj pred vami.
Taktiež mám šampon ktorý sa používa pred aplikáciou keratínu pre lepšie účinky. Cena je 6€ za 50ml (úplne stačí na celé vlasy).
Postup Vám pripadne sama vysvetlím :)
Kontakt: 0949 106 925 alebo vaness010@azet.sk
Baby (aj chalani :D ) ak by mal niekto zaujem o keratin tak predávam keratin od COCOCHOCO po 20€ za 100ml.
Na oficiálnych stránkach je cena vyše 30€.
Keratin prelievam do 100ml fľaštičiek, ak by sme sa stretli osobne tak ho možem preliať aj pred vami.
Taktiež mám šampon ktorý sa používa pred aplikáciou keratínu pre lepšie účinky. Cena je 6€ za 50ml (úplne stačí na celé vlasy).
Postup Vám pripadne sama vysvetlím :)
Kontakt: 0949 106 925 alebo vaness010@azet.sk
Ako jediná ponúkam keratín 100ml a 30 ml čistiaceho šampónu od luxusnej a najkvalitnejšej značky Qod objednávaný až z Ameriky.Cena je 35 Eur na dobierku.
Ide o najvyššiu radu keratínov, ktoré sa používajú v luxusných salónoch po celom svete. Vyrábať sa začali v Brazílii pred 10 rokmi a ako prvý výrobcovia ponúkali tieto keratíny, ktoré sa neskôr rozšírili do severnej Ameriky a Európy. Je teda zrejme, že svoju technológiu vyvíjali dlhší čas ako ostatní výrobcovia, a preto Vám každý profesionál používajúci tieto produkty potvrdí ich kvalitu a vysokú trvácnosť. Produkty su certifikované a pýšia sa teda svojou medzinárodnou popularitou. Vlasy su neuveriteľne lesklé, zdravé, hebké...novinka je Qod Gold, pretože ten navyše obsahuje nanočastice 24- karátového zlata, čo zvyšuje trvácnosť a vlasy vyzerajú úplne zdravo. (vlastná skúsenosť)
Ide o čisto prírodný brazílsky keratín bez formaldehydu. Vlasy je možné umývať už po 6-tich hodinách od aplikácie keratínu. Brazílsky keratín Qod zanechá vlasy zdravé a lesklé viac ako 4 mesiace.
Cocochoco je takisto dobry,ale nevydrzi tak dlho ako Qod a takisto je nutne pouzivat kozmetiku po- sampon, kondicioner, co su vlastne dalsie vydavky. Po Qod nieje vobec nutne pouzivat specialnu kozmetiku po.
V prípade záujmu a akýchkoľvek otázok, kontaktujte ma prosím na e- mail: qodhairtreatment@gmail.com
Nie je nic lepsie ako brazil keratin...len si daj pozor kde si to das urobit, jedine certifikovany salon prichadza do uvahy.
A ten rast ti neviem potvrdit, lebo ja som uzivala aj tablerky a rozne sampony v case BK, takze neviem z coho mi zacali rast rychlejsie ci z keratinu alebo doplnkov...
Ahaa a aspon su stoho pekne leskle vlasy?
mne nic neurychluje, zehlim na 230 stupnoch