Správna strava

agartio

najdalej asi zajdes ked budes prosit tento vesmir, alebo Boha o poznanie. Budes verit a chciet. Ale musi to ist z hlbky, z ducha, a tam ma vacsina ludi prazdnotu. Preto im to nefunguje. Takze tadial vedie cesta. Bude mozno dlha, ale ista.

agartio

na vitarianstve ich snad nebudes mat zas tolko, z tej stravy sa zas tolko nenajedia. Ale je to individualne. Ano, aj psychika urcite zohrava ulohu, ved niekto je zdravy a silny aj na "nezdravej" strave, aspon teda v mladom veku, a niekto je slaby aj na zdravej strave.
to tajomstvo este nepoznam, ale tusim, ze bude mimo materializmu

GoFruit

tak ale preco? staci vytvorit zdrave prostredie v tele, zasadite? Alebo tam je dolezita aj psychika? Agartio, ja uz teda pomerne dost dlho hladam a neviem, tapam. Tiez si myslim, ze chemiou ani bylinkami nikam cesta nevedie. Kde je to tajomstvo? Ja som vitarianka a ani neviem, ci ich mam, ale myslim, ze hej. A chcem sa ich zbavit lebo ma predstava, ze ja sa snazim zdravo jest a robim to zbytocne, velmi trapi.

agartio

michael, z toho co som videl, cital, a hlavne od ludi, co ich riesia, bylinkami velmi neuspejes. Iba ich nachvilu zazenies.
Prezivaju casto aj silne chemicke kury, a musi sa to robit spravne, ktorymi sa zacne, atd. Inak ked znicis vacsieho parazita, z jeho mrtveho tela sa vylucia do tela mensia atd...
bylinky su len taka prevencia, ze ked si ich das, nemozu sa dobre najest, tak sa najedia menej. A ked dlhodobo uzivas preventivne bylinky, vlastne su ti paraziti hladnejsi, a tak ich je trochu menej. Blbe je akurat to, ze len co ti prijde v zivote horsie obdobie, napriklad kvoli stresu, hned sa rozmnozia.
Preto bylinky nevidim ako cestu, ale skor to hladanie priciny, preco v niekom sa neuchytia vobec a v niekom ano.

agartio

Gofruit - presne tak, skutocny liek je najst pricinu, preco prenikaju do tela, a premnozuju sa, kym v niektorych ludoch tak tak nieje.
Inak si clovek moze stale davat chemiu, co je nanic, hlavne ked ti okolo su infekcni aj ich vela a vsade.

Podla mna, kto hlada pricinu, casom najde.

vitavi

Jedz zdravú stravu, ktoré v tele nevytvára podmienky priaznivé pre rozvoj parazitov, t.j. zásadotvornú stravu. Znamená to jesť zásadotvorné zeleniny v kombinácii a s obilninami, ktoré v obaloch obsahujú zásadotvorné minerály. Zeleniny tepelne upravené po dobu kratšiu ako 20 minút. Kyselinotvorné sú jednoduché cukry, mäso, vajcia a zahlieňujúce potraviny, hlavne mlieko a mliečne výrobky a chemikálie. Takto získaš prirodzenú imunitu i zdravie.

michael

Toto je zaujimavá tema chlapci myslím že s k vám pridam.Píšete tu že sa znva nakazíme parazitov ,- to je pravda tak povediac, parazity a život vôbec aký- taký na Zemi spolu kráčaju v ruka v ruke. Stým s nič nedá robiť!Ide o to aby sme ich nemali dlhodobo a veľa.A na to ná služia bylinky ktoré maju antibakterialne, alebo bakteriostatické, alebo baktericídne fungicídne, a neviem ešte jake účinky ktoré zabranujú premnoženiu parazitov v tele človeka.Náš priemysel nás pekne vodí za nos ked nám ponuka čaje (to nie su čaje ale malinovky lesná zmes a pod.) ktoré zbytošne zaťažuju organizmus a človeku veľmi nepomahaju ale ani mu nejako neškodia .Treba piť bylinne čaje z lekárne nám môžu pomôcť vo vyčistení organizmu od parazitov a pod. zatial tolko.