Svrbenie klitorisu

Príspevok v téme: Svrbenie klitorisu
mony9260

Dobrý deň, mám chúlostivý problém.
Od pondelka ma začali svrbieť veľké pysky, navštívila som lekára, ktorý ma poslal domov s tým, že je to mykóza a ešte sa len začína prejavovať.. bohužiaľ, nemal pravdu.. v piatok som navštívila gynekologičku opäť, ktorá povedala, že som vraj úplne v poriadku a nevie, čo by to mohlo byť. Urobila výter a poslala ma domov s tým, že to je asi len zo stresu, do večera sa to ale neskutočne zhoršilo a začal ma neuveriteľne svrbieť aj klitoris.. do rána bol opuchnutý a neuveriteľne ma to všetko svrbelo.. mykózu a podobné veci určite nemám, pretože nemám ani výtok ani iné príznaky.. prosím, máte resp. mala ste niektorá podobný problém?? Mohla by to byť nejaká infekcia, na ktorú potrebujem antibiotiká?? Prosím blbé pripomienky si odpustite a hlavne nepíšte, že potrebujem canesten atd.. mám takýchto liekov doma habadej a nepomáha ani jeden.. ďakujem za rady..

Renusmarcus28

Svrbenie klitorisu sposobuje aj naparfemovany toaletny papier.Hlavne znacka Harmony.Hned ako som ho prestala pouzivat,zmizlo to a pozor aj na tmave recyklovane papiete.

akinom007

Alergia moze byt na cokolvek, napr avivaz, ked peries spodne pradlo uterkay davas aj avivaz? ja napr nemozem a vylucne spodne pradlo a uteraky periem len v detskom prachu -teraz napr Lovela ja keby si dam avivazovane nohavicky hned mam mykozu

mony9260

Ďakujem za radu neste1, pozriem sa na to.. Po vyšetreniach nič nezistili, vraj som z vnútra úplne v poriadku, až ukážkovo, problém je len z vonku, že je tam suchá pokožka, ktorá veľmi svrbí, cez deň sa to ako tak vydržať dá, no v noci sa kvôli tomu veľmi nevyspím :( a možno to aj je alergia, lenže na čo?? Skúsim kožiara..

neste1

Skuste zacat nosit nohavicky so striebrom.Tie nicia mykozy, plesne, bakterie. Pozrite na internet komfort shop, tam sa daju kupit su vyborne na taketo problemy. Su testovane na 260 patogenov, vratane candidi albicans. Noste ich pravidelne bez slipovej vlozky. Stoja cca 11 eur.