Ahojte.Chcela by som sa opýtať či nemáte nejaký recept na to aby som vyrástla,lebo mojim snom je mať aspon 165cm tak mi neviete poradit hocico vdaka comu by som vyrastla? Dakujem ze odpovede...Mám 14 zachvilu 15 rokov
Ako byť vysoká?
Tak napríklad ja som mala donedávna 170cm a keď sa ma niekto spýtal že kam rastiem, tak som povedala že už veľmi dlho nerastiem ani 1 cm.. No a včera som sa len tak z nudy merala a namerala som 171:D tak viem, nie je to veľa že + 1 cm, ale je to nepopierateľný fakt, že človek rastie do určitéh veku pretože mne tiahne na 16.. takže ty ešte kludne možeš/nemusíš vyrásť.. a navyše nič si z toho nerob.. akmarátka má 158 a žije :D čo je malé to je vraj zlaté.. aspoň si možeš dovolit vražedné opetky, ktoré ja milujem, ale z pochopiteľných dovodov ich nemožem nosiť :D
Si ešte stále vo vývine, stále rastieš. Môžeš ešte vyrásť aj na viac ako 165 cm, záleží to od toho, koľko máš teraz. Mala by si zdravo jesť - 5-6x denne ovocie a zeleninu, hlavne mlieko, mliečne výrobky - jogurty, tvaroh, syr, acidofilné mlieko... zo zeleniny hlavne všetko zelené: brokolicu, špenát... veľa robí aj cvičenie - joga, pilates, ale aj obyčajný beh či bicykel. :)
Prajem veľa šťastia!!! :)