Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco chcu chlapi volny vztah...o co im ide? Co z toho maju?

Príspevok v téme: Preco chcu chlapi volny vztah...o co im ide? Co z toho maju?
juju988

ahojte, urcite kazdy bol vo "volnom vztahu"...tz. ze jeden z dvojice sa nechce viazat...neciti to na vazny vztah a pod.

zaujimalo by ma ako sa to skoncilo u vas..vo vasom pripade....rozisli ste sa, boli ste nakoniec spolu v "normalnom vztahu"???

mam rada rok a pol niekoho, pritom viem ze aj on mna...cce sa so mnou stretavat no naprik tomu nikde sa to neposunulo:(

deepurple

tinaM DOBRE POVEDALA vztah s tebou ešte nechcce, keby si mu vyhovovovala tak by si ta vzal,aj ked niektoré ženy tak obalamutia chlapov, že ich normálne ovládnu a vsugeruju všetko, ak su akčnejšie ako ženy že ho dokopu do manželstva ak muž je ten podajnejší a potom v manželstve sa rozidu

MultiLevel

juuj, nedopisala som tam, co som chcela. Ze kazdy asi k tomu druhemu vysielame comu sme pristupny. Ja som nikdy nebola pritupna dakemu nezmyselnemu volnemu vztahu, preto zrejme ani nepoznam muza, co by take cosi chcel...tak som to myslela

mily22

no ja som to mala podobne,,rok som si myslela ze je to vztah a potom mi dal kopacky s otazkou: a ty si si myslela, ze to bol nejaky vazny vztah?
odvtedy si davals pozor a pekne si vsimala rozne znaky (ci ma predstavi rodine,kamaratom,ci chce ist na spolocne dovolenky atd..)a chvalabohu, s terajsim priatelom je uz vsetko ok:)

MultiLevel

nikdy som nebola vo "volnom vztahu" a zdaleka nie vsetci muzi chcu volny vztah, ako si zrejme myslis ty. Vlastne som ani nikdy nepoznala muza, co by cosi take chcel...asi je to tym, co "vysielame" k tym druhym.

Co tym sleduje? Len ta vyuzit len na to jedno a kedze mu to davas, je spokojny a stastny....Absolutne ho nezaujima tvoja hlava, tvoja dusa, tvoje psyche...prosto mu davas svoje telo a on to prijima. Co ti na tom nie je jasne? :)

babulienka12

ani som nemyslela, že táto téma mi hovorí z duše, pretože som viac ako dva roky bola s niekým, kto nechcel vzťah...a záväzky...
ja som to brala, že oukej, len príde čas, kedy to nie je oukej, a žena trpí, že sa jej nesplní, čo chce a muž trpí, lebo cíti ten tlak, že žena chce viac..
výborne sme si rozumeli, aj rozumieme, chodili sme vonku...nebolo to len o sexe, dokonca pracujeme spolu...ale suma sumárum...začala sa o neho zaujímať ex...a a zrazu sa veci menia...a on rozmýšľa...že by s ňou aj býval /plus jej deti/ aj tak...
takže baby...ako písala tinka...je to o tom, že nechce vzťah s vami...je tam niečo čo nie je a malo by byť na vzťah...neľutujem, ale verte mi že pravda bolí...a je to poriadna skúsenosť...

Agnes999

Tak ale dnes som rada, ze ma nechcel, nasla som si priatela ktory ma nielenze chce, ale je aj ovela lepsi :-) Henten bol taky nie velmi perspektivny chlapik bez vzdelania ktory pracoval ako vratnik a po nemecky vedel pozdravit "Guten Tag" a bol na seba hrdy ako vie dobre jazyky :-) No proste typek a okrem toho sa netajil tym, ze on nevie byt ani vo vztahu verny. Vyzeral dobre, ja som ho volala Model, ale vela inych pozitiv nemal. Ked sa na to pozeram spatne som rada ze som s nim neskoncila :-)

Agnes999

Presne jak hovori Tina. S tym mam aj ja skusenosti, stretavala som sa rok s jednym chalanom a on mi hned na zaciatku povedal, ze vztah nechce. Inak sme sa stretavali nielen za ucelom sexu, ale chodili sme aj na vylety, kupat sa na jazero, do cajovne a pod. V podstate to nase stretavanie vyzeralo dost podobne ako normalny vztah, len on tvrdil, ze vztah nechce. Po roku stretol taku, s ktorou vztah chcel a mna poslal k vode. No co, stava sa.

TinaM

Nechce vztah -s tebou. To je jedina pravda. Somariny typu: nechcem sa viazat, nie som pripraveny na vztah, potrebujem slobodu..bla bla, same kecy. pravdou je, ze keby stretol inu, taku, ktora by mu vyhovovala, tak do roka sa moze stat, ze si budu obrucky nasadzovat.