Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problémový menzes - už mám toho pokrk!

Príspevok v téme: Problémový menzes - už mám toho pokrk!
hmmmmmmmmmmm

Ahojte. Mám problémový menzes. Je pravidelný-to áno, ale pár dní pred tým mám neskutočnú žravosť, váha sa vyšplhá až na 55kg pri výške 162cm a potom to musím dávať ďalšie dva týždne dolu spať na 52, ale to už neni taký problém, lebo tá žravosť po menzese prejde. Ale mám bolest už dva roky silnú počas menzesu. Menzes mám tiež silný. A tiež tie dva roky mám trápenie s akné a to sa ťahá...Začne pred menzesom a končí 2 týždne pred začatím ďalšieho menzesu. :-D Takže chodím stále ovyrážkovaná skoro...Dajú sa nejako zmierniť takéto silné prejavy? Nekedy som mala menzes úplne v pohodičke sem tam vyrážka, trošku bolelo, max. 1kg hore...prečo sa to takto zhoršilo?

Maoam

neviem kolko mas rokov, ale urcite ta treba gynekologicky dokladne vysetrit, palpacne, vaginalna sonografia + ti vziat krv na hormonalny profil, mozes mat aj napr. endometriozu, alebo hormonalnu nerovnovahu (napr. estrogenova dominancia ci iny horm. problem) a tomu treba prist na koren

preto mas aj PMS-syndrom pred samotnou MS

orchidejka

su aj ine hormonalne lieky ako HAK, cize ak ich chces povedz o svojich problemoch gynekologovi..alebo potom to uz len pretrpiet alebo obycajne analgetika.

mackani

Tak zájdi ku gynekologičke, povedz jej svoje problémy a že máš veľké bolesti a silný menzes. Mohla by si si dať predpísať HAK, kvoli tým bolestiam,silnému menzesu a akné.

akinom007

Ja mam tu istu zravost ako pises zacne mi to cca 2 tyzdne pred menstruaciou tiez naberiem aj 2 -3kg je to zravost ktora sa neda ovladnut a dnom zacatia mensturacie skonci...prvy dne menstruacie takmer nic nejem