Moja dcéra má chĺpky nad hornou perou a hanbí sa za ne!

Príspevok v téme: Moja dcéra má chĺpky nad hornou perou a hanbí sa za ne!
Laura101

Ahojte,prosím,pomožte mi.Mojej dcérke,kt. má len 13 rokov začali rásť chĺpky nad hornou perou a ja neviem čo s tým.Niesú to žiadne zdravotné problémy ani nič podobné,je to tým,že má hnedé vlasy.Ona sa zato strašne hanbí,tak si to vytrháva pinzetou,no raz či dva krát to urobila žiletkou a odvtedy to má ešte horšie.Chcela by som jej kúpiť nejakú depilovaciu pomůcku.Poraďte prosím akú.Ja som rozmýšľala nad tými pásikmi alebo horúcim voskom,len neviem či je to pre ňu a ku kozmetičke nechcem chodiť.Prosím,pomožte.Ďakujem.

Simi2564

Depilacne pasiky jednoznacne.Nie iba samotny vosk ale veet.Potom jej na to dajte detský olej.
No po case bude mat velmi hrube chlpky kedze uz v takom mladom veku si ich bude odstranovat.
Odporucam LASER.Je to sice draha zalezitost ale ked tam pojde parkrat (pr.4) tak uz chlpy sa jej nebudu tvorit :)

faidra8

najlepsie je ist ku kozmeticke, je to bezny ukon, trva to minutku, a bolest je minimalna, urcite je to lepsie ako akekolvek domace pokusy... ale ak chces skusit, skus napriklad depilacnu pruzinu, je to na domace pouzitie, funguje dobre, len ta bolest je vyssia, kym si clovek zvykne, urcite by som pre tak mladu holku odporucila tu kozmeticku, raz mesacne a ma po problemoch, radsej to riesit takto, ako mat zbytocne komplexy z takej blbosti

sajfina tina

tak s odstranovanim chlpkov nad perou voskom by som iela jedine ku kozmeticke!! inak hrozia modriny nepekne!! ja sama som tmavsi typ, ruky a nohy si depilujem horucim voskom sama, ale peru jedine u kozmeticky. Vyhodou vosku je aj to, ze chlpky casom rastu menej huste a jemnejsie, aspon u mna.

takajedna

pre krasu sa trpi :) chvilku zaboli a bude dobre :) ja mam skusenosti s Veet, ale podla mna je to aj tak jedno vsetky su na jedno kopyto akurat,ze nazov je iny :)

ebi777

z kozmetického hľadiska s depilačnými pásikmi sa to dá odstrániť

ale treba zvážiť, či sú to len také normálne chĺpky, alebo to je predzvesť nejakej poruchy.... potom treba zvážiť endokrinologické vyšetrenie

takajedna

ak s voskom nevies pracovat a nechces ju zobrat ku kozmeticke,tak s tym radsej nie lebo jej mozes popalit plet...skus jej kupit depilacne pasiky veet na tvar tie su fajn :)