Detoxikácia od Neurolu

desa5353

užívala som neurol 3.mg viac ako 6 rokou,prvý krát som to skušala doma ambulantne..nepodarilo sa,postupne začali prejavovať vedlajšie učinky..velmi som sa bála.nastupila som na detox v bratislave na Hraničnej 2,prve tri dni som nespala,no bola som pod dozorom a stálou kontrolou,takže necítila som sa zle,potom to bolo lepšie.Myslím že každý kto sa chce zbaviť neurolu,musí aspon na dva týždne navštíviť liečebnu.netrápila som sa,pravidelne som cvičila a dávala si teplé sprchy..komunikácia s polupacientami bola vždy na veselej komunikacii.som zdravá a šťastná..3 týždne:)

wwww

Luciano, v nemocnici Neurol uberaju postupne. Bola som hospitalizovana a bola tam zena, ktorej vysadzovali Neurol.. postupne. V nemocnici bola 2 mesiace.

luciano

Máš asi na mysli liečenie závislosti od Neurolu. To je v nemocnici jednoduché. Tam sa s tebou nehrajú a jednoducho ti ho prestanú dávať a ty trpíš ako zviera. Preto je lepšie liečiť závislosť ambulantne a to postupným znižovaním dávok. Je to beh na dlhú trať, trvá to niekedy aj roky, ale je to určite menšie utrpenie ako v nemocnici.