Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy čo jesť? Rady, odborná kniha... ?

be-fit

Ahoj uz som to tu na fore spominala, mne sa podarilo schudnut zdravou stravou cca 8kg aj ked teraz som mala hekticke obdobie a jedla som vsetko co prislo, ale aj to citim teraz patricne na sebe- nafuknuta, bez energie:)
Ja mam len zopar zasad:
1. Papat 5x denne
2. Pecivko len 100% celozrnne
3. Kazde jedlo z 1/3 tvori zelenina/ovocie
4. Ovocie jem len do obeda, kvoli vyssiemu obsahu cukrov
5. Prilohy ako zemiaciky, ryza, cestoviny, chlebik najneskor na obed
6. Poobede preferujem jedla s vyssim obsahom bielkovin jedla- syry, tvaroh, masko- ako prilohu si dam zeleninku
7. ked mam neznesitelnu chut na sladke radsej siahnem po proteinovej tycinke :)
8. samozrejme pit dostatok vodicky a hybat sa :)

Dufam ze som ti aspon kustik pomohla :)

Daduska13213

.. ahoj, nejesť po osemnástej hodine je blbosť najmä ak chodiš spávať neskoro ... dve - tri hodiny pred spaním by si jesť nemala ... takže ak máš byť hore do polnoci tak by na teba postupne prišiel obrovský hlad... mala by si jesť veľa zeleniny, bielkovín a ovocia - doobedu, a hlave piť minimálne 2 litre vody. Na olovrant alebo desiatú super oriešky alebo slnečnícové semienka... skús sa najmä vyhýbať polotovarom, ktoré sú umelo dochudované a "nízkotučným" výrobkom ktoré väčšinou maj buď sacharidy na dochutenie alebo umele sprostosti ..

dasky

Samozrejme diéty držať nechcem, už z vlastných skúseností viem že takéto chudnutie je len krátkodobá záležitosť a že v rýchlej dobe všetko naberiem späť. Len som nevedela kedy je lepšie jesť ryžu, zemiaky, kedy mäsko a tak..

michael

Makrobiotická strava, ale tá je skor pre chlapov. Pre dieča či ženy odporučam postupne aplikovať delenu stravu. Ostatné diety sú extremy ktore vedu,- vlastne nevedu k ničomu len zhoršeniu zdravia. Vtom sa vyznám to mi ver.Ostatne,- ráno nejesť veľa , desiata ovocie, (nemiešať z ničím) obed si už dať čo ti chuti, olovrant zase niečo ľahké, a večeru si tak isto dať podla chutí, ale po 18 hodine už nič .