Bolo to ešte minulý rok, čo som šiel na kúpalisko (jasné že bez opalovacieho krému), slnko pieklo fakt veľa, a ja som bol v kuse na slnku od takej 12:00 do 17:00-18:00, ráno som sa zobudil bolo mi zle, bla bla bla, no bol som celý červený, začali sa mi robiť pluzgiere na chrbate a pri ramenách, použil som nejaky krem či vodičku ktora veľmi štípala. Koža sa mi zošupla, mal som tam tuším aj jazvy, všetko zmizlo a da sa povedať že sa mi tam "vytvorila nová koža".
Odvtedy som to nijako nesledoval, no minulý týždeň nam hovoril profesor niečo o tomto, že máme si dávať pozor na slnko hlavne teraz, a že ake príznaky sú pri rakovine kože, že jeden jeho kamarát sa spálil, a sa mu niečo objavilo a tak.
No mam hore na/pri ramenách také akoby slabo hnedé (ani neviem či je to znamienko), ma nepravidelný tvar, takejto istej farby mam aj po chrbte, len menšie. Niekde mám aj také divné jazvičky. A teraz neviem či je to normálne, že či je to len nejaká nevinná škvrna alebo mám niečo urobiť. Teraz majú rodičia fakt ťažké obdobie a nechcem ich ešte strašiť tým, že čo keď mám rakovinu. Tak prikladám dva obrázky, že či by som mal navštíviť toho lekára. Prosím vás pomôžte.
PS: nič ma nesvrbí, ani nemám nejaké vyvýšené znamienka (teda neviem ako celý chrbát)
Asymetrické znamienko/škvrna: www.imagebam.com
Biele jazvyčky s ďalšou menšou škvrnou/znamienkom:
www.imagebam.com