Môže mať človek všetko čo chce?

agartio

Ano. Ak nepotrebujes nic, vtedy to dosiahnes. Dosiahli to vsetci, ktori sa zbavili vsetkych zavislosti a pocitili iba slobodu. Nepotrebovali nic. A mali teda vsetko.

e=mc2

resp. sa delia o zvysky kde sa zase prejavi konkurencne prostredie a tak dalej az tomu poslednemu nezostane nic a pokial sa jedna o delbu a pristup ku zivotne dolezitym zdrojom ako potrava, tak ma smolu a zo zakonov prirody bude musiet opustit hru zvanu zivot;)

e=mc2

to by tak ani svet nemohol fungovat, ak by sa podarilo kazdemu vsetko co chce. hitler by mal potom teoreticky vyhrat svetovu vojnu, pretoze to chcel, ale sucasne by ju nemohol vlastne vyhrat, pretoze vyhrat chceli napriklad aj zidia co by sa im sucasne s hitlerovym vitazstvom malo podla tejto logiky podarit tiez, napriek tomu, ze ich postoje su nezlucitelne.
tento svet funguje tak, ze vyhrava medzi konkurenciou (nemam na mysli len podnikovu ale akukolvek konkurenciu v akejkolvek cinnosti ludi ktori sa snazia o rovnaky ciel) sa presadi len ten s najvacsou fyzickou a mentalnou silou. ostatni maju smolu

zdroj

Podľa mňa určite nie. Ja napríklad som si želala byť anglickou kráľovnou Alžbetou II, ale nielenže je staršia, ale mohla by som sa aj roztrhať, nikdy by som to nedosiahla. Môžeš dosiahnuť len reálne túžby.

Klasik12321

Da, ked je clovek v zivote rozumny. Ja mam milujucu manzelku, ktoru aj ja sialene milujem po vyse 20 rokoch. Mame super syna, ktory sa velmi dobre uci, sportuje a pomaha nam s cim treba, dari sa nasim firmam, nasi zamestnanci su s nami spokojni, ako ich platime a aky mame k nim pristup - treba si vediet vazit ludi, ktori na vas pracuju.
Zacinali sme od piky, nikto nam nic nedal. Poctiva tvrda praca spojena s vyuzitim a rozsirovanim vzdelania a nevyrabanie si zbytocnych problemov najma vo vztahu, ktory je v tomto najdolezitejsi. Nic nesilit a take it easy. Toto je podla mna recept na uspech. :)