Spolužiak týra mačky

Príspevok v téme: Spolužiak týra mačky
lenka191

Zdravím. Ten chlap je dospelý, 20 ročný študent na VŠ. Vie dobre, že sama chovám mačky a mám ich rada. On ich nenávidí, ale namiesto toho, aby si to nechal pre seba, mi to dáva patrične najavo. Som síce silnej povahy, ale počúvať od neho, ako vopchal mačke petardu do zadku, alebo ako ju, držiac za chvost vyhodil von oknom, mi trhá srdce. Som mu povedala, že to nie je na srandu, veď aj mačka je živý tvor a neviem ako by sa to páčilo jemu. A tie jeho"zážitky"musím počúvať stále, keď máme spolu hodiny. Ako mu mám normálne vysvetliť, nech to nespomína aspoň predomnou? Zvyšok skupiny sa na tom zabáva spolu s ním.

biela mačka

v práci, z ktorej som dala výpoveď, môj kolega, o 15 rokov mladší zasran, tiež frflal na mačky..mne píšete, že potrebujem pomoc, ale skôr on a Lenkin spolužiak by sa mali dať vyšetriť

biela mačka

aj ja som za radikálne riešenie - alebo keby sa dalo to jeho chvastanie si nahrať na mobil - ale na Slovensku by ťa asi policajti vysmiali :-( inak prečo práve mačky sú tak nenávidené? vraj sú falošné..a ľudia nie sú? Aj väčšina ľudí keď niečo chce, sú najprv milí, potom sa na druhého vykašlú..mačka si robí čo chce a možno to sa niektorým nepáči..keby niekto ublížil tomu môjho plyšákovi, na mieste ho dokopem!!!

Deria

lenka,
myslim, ze ten chalan si to iba vymysla, aby ti ublizil! uz to, ze ti to opisuje, svedci o tom, je to zly a zakomplexovany clovek, ktory je skodoradostny a potrebuje si tak nejaky svoj komplex vybit na niekom. (bohuzial, casto si to skutocne odnesu nevinne zvierata od vseliakych psychopatov.) ked zacne znova take nieco hovorit, odid a nepocuvaj ho, lebo on ma z toho jundu.

rene1337

Je to tazky primitiv nahraj si ho a daj to na policiu :) uvidime ci blafuje alebo aj tam bude taky hrdina pan z vs :)

rhea

inak ja tajne dufam, ze sa to tym ludom naozaj vrati...viem, ze by sa ludom nemalo priat zle, ale tymto zelam odplatu aj s urokmi.. mne to volakedy babka vravela, ze mackam sa nemoze ublizovat, ze v ich dedine jeden strelil macku do oka a sa mu narodilo decko co malo nieco s okom... neviem, ci tomu mam verit, ale vravela to, asi to bola nahoda, ale uz ludia o tom premyslali.. a prosim, nepiste tu kto co spravil, je to inspiracia pre kretenov...

Vojtoo

rhea
keby stretnem takeho cloveka co mi do oci povie ze "nemam rad ziverata, preto im ublizujem" by som zadrel "ja nemam rad ludi...."
a sledoval ci im to dopne :D
obcas mam nervy a velmi rad by som niekoho pouzil ako hromozvod :D
bohuzial by to ale veci nemopomohlo a nic nevyriesilo..
nestaci ze je dost zvierat opustenych z dovodu prirodzenej smrti majitela a/alebo ineho nestastia, a potom este toto...
no nic, idem sa schladit do sprchy :D

Vojtoo

natocil by som ho na video a potom to hodil na sud :)
alebo proste by som ho dal surovo zmlatit :) - neni cas na kecy a je to v mene dobra :D
ale najskor by som si overil, ci to fakt robi a nemachruje len tak pre ziskanie pozornosti..

Slecna A.
:D haha, to by som chcel vidiet ten ksicht predtym ako tam ta macka vbehla :D dufam ze sa jej nic nestalo :)

s ludmi co ubliziju ziveratam nemam sucit.. (tak ako oni nemaju sucit s nimi), mali na vyber, vybrali si..