Spolužiak týra mačky

Príspevok v téme: Spolužiak týra mačky
lenka191

Zdravím. Ten chlap je dospelý, 20 ročný študent na VŠ. Vie dobre, že sama chovám mačky a mám ich rada. On ich nenávidí, ale namiesto toho, aby si to nechal pre seba, mi to dáva patrične najavo. Som síce silnej povahy, ale počúvať od neho, ako vopchal mačke petardu do zadku, alebo ako ju, držiac za chvost vyhodil von oknom, mi trhá srdce. Som mu povedala, že to nie je na srandu, veď aj mačka je živý tvor a neviem ako by sa to páčilo jemu. A tie jeho"zážitky"musím počúvať stále, keď máme spolu hodiny. Ako mu mám normálne vysvetliť, nech to nespomína aspoň predomnou? Zvyšok skupiny sa na tom zabáva spolu s ním.

pilulka

lenka 191 na 20rocneho muza sa sprava ten tvoj spoluziak ako debil a mozno ich ani netyra len ti chce robit z neviem akeho dovodu na zlost co ho tesi. Vy ostatni co s tou petardou tomu neverite by ste sa divili ako niektori dokazu surovo tyrat zvieratka. Mala som spoluziaka na strednej, ktory skrtil macky elektrickym kablom, byvala suseda, ktorej sa v pivnici "ubytovala macka a priviedla na svet macata" ich vsetky aj so starou supla do mecha, zviazala a hodila do odpadkoveho kosa, az deti ktore poculu ich zufalo mnaukat ich vyslobodili. Zarazajuce a smutne ako dokazu byt niektori bezcitni...

0vecka

ne podla mna by stacilo zavolat policiu hned by sa smykli po tyci dole zapli majaky vykopli by dvere toho hajzla a poriadne ho zmastili... potom by pohladali tie macky a zabasli ho na 20 rokov....

rhea

ako by to policia vybavila, by ju vysmiali, tu na SVK to tak nefunguje...alebo by to spisali a vykaslali sa na to, oni maju dolezitejsie pripady...ani dokazy nema, to je naivne.. a cisto teoreticky udala by spoluziaka a ten by hned aj vedel kto ho bonzol tipujem... viem,ze tymto postojom, co tu pisem, sa nic nevyriesi, ale to je realita... to by musela mat fakt dokaz...

amanda23

tak tak, daj Lucyferovi kontakt na toho hajzla, myslim, ze by to lepsie vybavil ako policia....Ja zdielam nazor, co nechces aby robili tebe, nerob inym a to plati u mna aj vo vztahu k zvieratam a nech kazdy co sa toho nedrzi ma moznost pocitit na vlastnej kozi. Verim, ze bozie mlyny melu pomaly , ale isto, ze na kazdeho raz dojde, ale kolko maciek este utyra, kym dojde aj na tohto psychopata? Rovnako ako sa chova k mackam, bude raz surovy aj na svoju manzelku, deti apod....Ma to v krvi, "hrdina". By som ho hodila do klietky takym velkym macickam a riadne hladnym...

bevas

bez srandy - volaj policiu a realne je mozne podat trestne oznamenie...dievca necakaj na nic a rychlo konaj, ta macka mozno aj teraz trpi od bolesti. povedz to rodicom hocikomu ale najlepsie policii, hlavne to nenechaj plavat

LILIII

Ovecka
tak ja si myslim ,ze je to pravdepodobne lebo mam pocit ,ze prave ludia su tak zdegenerovany ,ze dnes uz ani ta VS nezarucuje patricnu inteligenciu
... a vlasne je fajn ,ze ty to vnimas ako presahujucu hranicu pravdepodobnosti .... takze "hadat" sa nebudem :)

Iba Katka

0vecka s podobným prípadom (petarda v zadku) som sa už stretla, teda nie osobne, vraveli mi to dvaja ľudia nezávisle od seba, jeden chalan, ktorého to pobavilo, keď to videl a jedno dievča, ktoré to rozosmutnilo. Podotýkam že šlo o tú istú mačku a obaja boli pri tom, akurát že tí dvaja sa neznášali, tak nemali dôvod si vymýšľať rovnakú historku.