Vie mi niekto pomoct? Mam priznaky tehotenstva,ale tehotna nie som! Rastie mi brusko,prsia,zvikne mi byt zle,som citliva na vone,ktore mi pred tym nevadili a este k tomu z prs mi tecie mlieko.Velmi chcem babetko a neviem si to vyhodit z hlavy.Dost ma to trapi.Poradte mi co mam robit...
Falosne tehotenstvo
Ahojte dievcata.Dakujem za vase nazory.Bola som na lieceni.Tak ma to zobralo ze som sa zosipala a musela som lezat v nemocnici.Prislo mi az natolko zle ze som cele dni vracala a mala hnacky.Potom som navstivila psychologicku a velmi mi pomohla.Uz je po problemoch.Nemyslim uz na to ked sa o tom bavim a rozpravam o dietatku tak to beriem z odstupom,vzdy si poviem pride to kedy to ma prist.Ked som nieco surila tak sa mi to zakazdym nepodarilo a uvedomila som si ak mam mat babo tak zdrave a ja musim byt tiez zdrava.Citim sa lepsie,ked vidim vonku deti alebo v telke tak si poviem:aj ja raz budem mat dietatko.Velmi mi pomaha aj priatel a zacala som si aj uzivat sex a myslim aj na svoj zovnajsok a zacala som citat knizky,snazim sa zit ako normalny clovek...
keby bolo také ľahké nemyslieť na to, po čom tak veľmi túžim...
vy vsetky co tak tuzobne chcete babatka:O)....prosim vas,nedovolte aby vas ta silna tuzba znicila!-viem nie je to lahke,ale na silu nikdy nic nejde!-nechajte tomu volny priebeh:O)a verte,ze raz sa aj vy dockate zdravych babatiek:O):O)zelam vela stastia!
mozno mas tie priznaky len preto,ze potom tak tuzis.To co pisala 71gloria ja som to tiez videla. Ta zena tak tuzila po dietatku a casom si aj myslela,ze je tehotna az zacala mat vsetky tie priznaky - rastuce brusko, nevolnost, mlieko a pod. Vraj podobne to moze fungovat aj naopak,ked sa zena co caka babo presviedca, ze nie je tohotna - nerastie, resp. nevidno, ze by mala vacsie brucho, nema nevolnost.... atd.
Mozno by si sa nemala na to tak upinat a stale o tom rozmyslat. Cim viac na to bude mysliet, tym dlhsie moze trvat kym otehotnies. Skus na to tak intenzivne nemysliet a mozno coskoro budes naozaj tehotna, drzim palceky
Aj ja by som bola rada kebyze som tehotna,ale ja nie som, ja mam len priznaky a neviem co s tym...
ak ho mozes mat,tak to skusaj,kym ho nebudes mat...kiezby som aj ja bola taka rada pri zisteni,ze som tehotna.