Mám v poslednej dobe taký problém, ktorý pretrváva a neviem sa ho zbaviť. Vôbec nevládzem nič, som stále strašne unavená. Čo sa týka zdravotnej stránky bežné vyšetrenia sú v poriadku, už sa niekedy cítim ako hypochonder že chodím k lekárom a vlastne mi nič nie je.Jedná známa mi hovorila, že môže byť niekto, kto mi chce priať zle a potom sa môj stav môže dostať tam kde som ja teraz. Viete mi niekto poradiť, alebo máte s tým skúsenosť? Naozaj som už bezradná, lebo mám 43 rokov, moje kolegyne všetko stíhajú, žijú a pri nich len ledva dýcham, keď to porovnávam
Prečo nevládzem
rene1337...môj mail : eliza7771@azet.sk. ďakujem
Da sa schudnut aj v tvojom veku ja chudnem a mam 44rokov. Treba sa zdravo stravovat 5-6x denne pravidelne asi po 2,5 az 3hodinach jest mensie mnozstvo jedla ako doteraz a pit vela vody, take 3L denne. Posledne jedlo zeleninovy salat alebo jogurt.
S unavou mi pomohola sumiva tabletka 1x denne Horcik forte +B6.
Eliz napis mi mail prosim. Liecbu ti poslem tam len potrebujem viac informacii.
eliza7... na takych 90% by som povedal, ze paraziti.
Lekari ti vsak nic nenajdu, uspesnost odhalenia parazitov v sucasnej medicine je tak 1-5%. Vacsinu druhov ani nenajdu, cize na tie druhy je to presne 0% ze ti ich odhalia. Bez pozitivneho nalezu z labaku nedostanes lieky. Tie ucinnejsie su aj zakazane predpisovat, to sa robi len na vyziadanie zo zahranicia.
Cize ako vidis, vsetko pre peniaze, hlavne aby bol pacient cely zivot chory, a likvidoval ho neviditelny nepriatel zvnutra.
Priemerny clovek v strednom veku ich ma tak okolo 500... proste aj pol kila parazitov v tele.
Lulita... dlho sa snažím schudnúť, ale nejde to snáď iba hladovkou a to je nanič lebo potom jojo efekt, a rozhodí to úplne metabolizmus ktorý mám asi veľmi spomalený, tak viem mám už aj vek a popletené hormóny.ale veľmi chcem zo sebou niečo robiť čo by mi konečne pomohlo len neviem že čo?
No, mozno je to tym, ze sa porovnavas s inymi ludmi ;)
Zi len svoj zivot. Vsetci sme ini. Ja tiez nie som moc aktivna, casto nevladzem. Ale hlavu mam nastastie ok, tak pracujem hlavou :) manualna praca je fayn, ale da sa aj inak. Kazdy jeden clovek si tu na svete moze najst to svoje ;)
Verim, ze coskoro to najdes.
skus sa dat vysetrit na parazity. malo sa o tom hovori, pretoze lekari to nevedia liecit a navyse sa to moze dost komplikovane a nakladne vysetrovat, ale skutocnost je ta, ze toxokarozov/toxoplazmozov trpi dost vela ludi a len par z nich, s tymi najtazsimi/najvyraznejsimi fyziologickymi priznakmi, sa o tom dozvedia a mozu to nejak zacat riesit. tie male potvory su v skutocnosti ovela rozsirenejsou a beznejsou sucastou nasich zivotov nez sa o tom hovori..
chronicka unava z nejakych chronickych zapalov, srdce mas ok? urcite zhod nejake to kilecko, 80 kg je vela
ja som tiez unavena, ciastocne pomaha koenzym Q 10
Fidorka 2, to naozaj máš tak, že keď užiješ Ibalgin, tak ti je lepšie???
alibi..no stravujem sa ja myslím že docela zdravo, nejem biele pečivo len občas, mastné jedlá vôbec, dosť zaraďujem jogurty,syry, biele mäso, zeleninu a vôbec preferujem ľahšiu stravu a nejem veľa hoci veľa vážim /80 kg/ začala som cvičiť chodím 2 x do týždňa na 2 hod. cvičenie flowin,
fidorka2...to mám s Tebou podobné, ak je to už veľmi zlé tak si dávam Flector a potom som trochu na tom lepšie, ale to môžem urobiť len občas lebo je to návykové.