Chcem sa opýtať, sú nejaké lieky bez predpisu ktoré pomôžu na nervy, depresiu..uzkosť?? a ake s tým máte skúsenosti... dakujem
Volne dostupne lieky na psychiku
Nervový systém je priamo závislý na dodávke energie vo forme glukózy. Je citlivý na náhle zvýšenie jej prísunu aj na nedostatok. Tieto výkyvy spôsobujú nerovnomernú činnosť nervového systému - zvýšenú podráždenosť alebo apatiu.
Zahlienenie a tvrdnutie tukov má izolačný vplyv, neprepúšťa jemné elektrické impulzy, spôsobuje necitlivosť. Podráždenie povzbudzujúcimi látkami je nefyziologické a poškodzuje nervový systém ako celok. Riešením je rovnomerné dodávanie energie obilninami, ktoré zabezpečie stabilnú hladinu glukózy, dostatok vlákniny v neobrúsených obaloch proti zahlieneniu a B vitamínov na regeneráciu.
Problém zhoršuje prísun cukru, mlieka a mliečnych výrobkov, chémie a nvhodných tukov.
Nuz v prirode je hromada roznych materialov, ktore su schvalene ako neskodne potravinove doplnky, ktore pomahaju telu priamo alebo nepriamo si doplnovat hladiny neurotrasnsmiterov a tym vyriesit rozne nervove problemy. Zialbohu, to nie su schvalene lieky, takze neocakavaj, aby ti ich lekari predpisali, odobrili alebo aspon spomenuli v kladnom zmysle, cest vzacnym vynimkam.
Ale ze pracuju na to je tisice lekarov, co to tvrdia aj ja sam som si to mal ,moznost overit na sebe , rodine a daldich ludoch, ktorym som to odporucal na rady roznych alternativnych lekarov.
Samozrejme ucinne latky v nich musia byt presne davkovane, tak, ako su presne davkovane lieky, inac je samozrejme ucinnost nepravdepodobna.
rene, pri endogennej depresii, čiže nie na základe toho že si prišiel o prácu ale kt má biochemické pozadie nepomože joga, výlučne medikamentozna liečba, a jasne može niečo robit sadnut na lavičku vyhrievat sa na slnku a prechádzat sa v lese, ale tý kt su velmi silno touto chorobou postihnutý aj prechádzat sa padne velmi velmi tažko zo začiatku aj vyprat si spodné prádlo a vobec urobit hocičo je velmi tažké.a joga je dobrá ale nevylieči depresiu
asi nejaky paparazzi ta cvakol ked si sa hrala na zahradke.. a zavesil ta na internet
Sakra, jak sa moja fotka dostala na internet? :D
no len tak som si surfoval netom, a zrazu pozeram - aha, ved to je shy!
brmbrm, a odkial máš vlastne moju fotku? :D
žiadne voľno predajné nepomôžu na úzkosť. Teda ak ide o silnú úzkosť, vlastná skúsenosť. To už len lieky na predpis,ale s tým nieje sranda. Ak je situácia zlá treba íst naozaj za odborníkom a on zhodnotí situáciu.
no sak to si ty;)
Ježiiiš, jaké pekné malé šteniatkooo :D také pekné som ešte nevidela, to chceem :D