Bojim sa ist do vztahu

Príspevok v téme: Bojim sa ist do vztahu
dada999

Ahojte mam taky problem asi od 10 chlapcou som dostala "navrh" ist s nimi do vztahu no ani s jednym som nechcela chodit a odmietla som ich pretoze ja nebudem zo seba robit ved vy viete co .. Uz neviem co mam robit bojim sa vztahov pretoze sa lahko zalubim a potom vsetko lutujem chcela by som vztah no s niekym koho lubim a nie s niekym komu sa ja pacim len fyzicky a pritom ma vobec nepozna poradte mi .. Co mam robit ? S jednym som vyskusala chodit no nevydrzalo nam to a po pol roku som ho poslala k vode pretoze som citila ze to nema zmysel a on ma "lubi" len fyzicky dakujem za akukolvek radu

Mesačný princ

dada999 aj ja sa bojím ale nie tohoto ale do vzťahu ísť celkovo. Zlyhal som v jednom a aj v yx ďalších a možno aj ten môj strach robí svoje. možno aj strach z toho, že natrafím na niekoho, ako si ty. Nemyslím to v zlom :D
Len, že ľudia majú veľmi veľké očakávania a ja im nemám čo dať a keďže nemám žiadny vzťah, ani kamarátsky a ani partnerský, tak pravdepodobne je môj strach oprávnený. preto som sám a som rád, že ešte vôbec žijem :)

ZVZUG

ahojte,

mam 22 a este som nemala vaznejsi vztah, preto neviem ci ist, alebo neist do vztahu?
uz je asi najvyssi cas, ale stale je tu nejale ALE
na zaklade coho ste sa rozhodli vy?