Ahojte,prosím vás, potrebujem poradiť.Pred pár týždnami som začala pravidelne cvičit a zdravo sa stravovať.Už sú vidieť výsledky no chcela by som intenzívnejšie cvičiť.Už som l-carnitine brala.Aj tekutý aj formou tabletiek.Chcela by som sa spýtat, koľko musím cvičit ked si dám l-carnitine? Myslím čas trvania tréningu.Viem že pol hodinu pred cvičením si ho mám dať, ale potrebujem vedieť kolko mám cvičiť aby som spálila tuk.Vacsinou som cvičila ked som ho brala 1hodinu-hodinu a pol.
L-carnitine
7,79 s DPH zas 0,5 litra. Ja som si objednala hneď tri. www.nutri-wellness.eu
a za kolko ho maju?
JA by som určite odporúčala carnitín v tekutej forme. Je tak oveľa účinnejší a vužiteľnejší. Teraz som ho objavila za skvelú cenu na stránkach nutristar. Tento mesiac ho majú dokonca v akcii :)
Mám teraz vo forme tabletiek,ktoré obsahujú aj chróm a zeleý čaj.No dnes si idem objednať L-carnitin 99,999 liguid-tento je tekutý a obsahuje velmi vela l-carnitínu.Máte skúsenosť niekto sním?
Aky mas l-carnitin?
Mne povedal tréner, že mi stačí kardio cvičiť max 50 minúť až hodinu viac to nemá zmysel lebo by som začala spaľovať aj svalovú hmotu. Čo sa týka L-carnitinu ja ho beriem a pomáha mi lebo pred tím som sa nikdy tak vela nepotila ako sa potím teraz pri kardiu.
Nepomohol Vám? Ja ho vždy beriem pol hodinu pred cvičením a cítim že sa viac potím.
inac ani mne :)