Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Baby nechcu peknych chalanov?

Príspevok v téme: Baby nechcu peknych chalanov?
brano///

tak, ja osobne si pekny nepripadam, ale uz dost bab mi povedalo ze som, nie som zrovna taky chlapsky typ, myslim svaly, ale vraj posobim ako kur*vnik, a este mi dost zien povedalo ze nemaju rady prilis peknych chalanov pri sebe, aby si nepripadali ony malo pekne, je na tom nieco pravdy ? viem ze blbe otazky ale tak zaujima ma to

Lulu2011

ludia by mali byt na rovnako krasnej urovni, teda, aby jeden sa necitil menejcennym, aj ked...tam, kde je laska sa da vselico, dnes som videla clekom pekneho chalana s takou tucnuckou slecnou, ale ked sa maju radi nie je o com samozrejme

mango.tree

ano, pekny je ok. ale ja som teraz riesila vynimocne krasneho. a taky ma odstrasuje. ale mas pravdu, ze pekni su sebavedomejsi a aj skor pozvu na rande, kym nepekni len potichucky obdivuju a k cinu sa nemaju
vztahu s peknym by som sa nebala, tiez sa rada pozriem na estetiku hocicoho, takze aj chlapa, ale vztahu s echt krasnym ano

Lulu2011

ja si myslim, ze škaredsi podvedie skor, pekný ma sebavedomie, nepotrebuje si ho dokazovat mozstvom zbalenych zien, moja skusenost je taka, ze pekni chlapi boli verni

mango.tree

tak ja som raz zazila jedneho ucitela flamenca a on bol tak pekny, ale tak az nechutne pekny (a nie ako metros zozenstily, taki mi pekni ani nepridu, to su take pimprlata chlapciatka, ale taky ako anticka socha a uplne dokonale uslachtile crty tvare), ze som jednak sa na neho musela pozerat ako na umelecke dielo a druhak som si aj pomyslela, ze by som s takym nemohla chodit, ked som si vsimala ako sa na neho vsetky zeny vsetkych vekovych kategorii pozeraju (ja som to robila aspon nenapadne, nie tak okato ako ony :D). mozno by aj dokazal byt verny taky typ, ale je vystavovany prilis velkemu pokuseniu ako priemernejsi jedinci. a sice ja som za peknu, ale neviem ci by sa mi pacilo mat az tak napadne krasneho chlapa, ze by bol este krajsi ako ja.

Cindy35

samozrejme ze zeny chcu peknych chalanov. problem je ale v tom, ze tych ozaj peknych je malo a tym padom maju strasne skazeny charakter - za to mozu zeny, ako ich uz od skolky rozmaznali, bili sa o nich a pod. takze potom su ti pekni muzi nepouzitelni
spomente si na triednych krasavcov este zo zs - v sucasnosti su v realnom zivote nepouzitelni, vacsinou 5x rozvedeni a trosky - v zivote sa o nic nemuseli vacsinou snazit

Lulita

ja mám krásneho muza a som spokojna :p

ale zalezi na tom, aky si, takych tých klasickych vysolarkovanych metrosexualov v obtiahnutych trickach do V nemusim

klasik12321

Krasa je nebezpecna vec, clovek s nou musi vediet narabat. Musi vediet, do akej miery zaujem o neho ako o cloveka je len fyzicky alebo aj skutocne plnohodnotny. Hlavne u zien je to problem, kedze ovela viacej preferuju city. Vela peknych baba je nestastnych, lebo si nevie najst k sebe vhodneho partnera a je z toho zmatenych. Najlepsie sa podla mna maju ludia taky zlaty stred - ani prilis pekny ani skaredy.