tak, ja osobne si pekny nepripadam, ale uz dost bab mi povedalo ze som, nie som zrovna taky chlapsky typ, myslim svaly, ale vraj posobim ako kur*vnik, a este mi dost zien povedalo ze nemaju rady prilis peknych chalanov pri sebe, aby si nepripadali ony malo pekne, je na tom nieco pravdy ? viem ze blbe otazky ale tak zaujima ma to
Baby nechcu peknych chalanov?
Ja by som nechcela pekného z dôvodu ako tu už bol spomenutý - je vystavený väčšiemu riziku nevery. Aj tak nemám rada chlapov, ktorý maju ego postavené do závratných výšok. Poznám pár chlapov, kt. sú fakt pekný priateľky majú modelky ale sú tak strašne povrchný, namyslený a dôležitý že vlastne sa ani nečudujem keď aj ich priateľka je len namyslena pipka, kt. riešie kedy pôjde do fitka,solarka kedy na nechtiky,kedy si da novu super tetovačku a pod.
Na mňa viac zapôsobí chlap , ktorý chlapom vyerá a taký, kt. má charizmu a vie sa správať a nerieši za každú cenu svoj výzor...a ešte nemotá sa len v ženských kruhoch.
Lulu, praveze tento Makkys pre mna nebol pritazlivy, on ma taku sladku tvaricku, ako Barbiin Ken. taki muzi mne sa nehodia.
ale tej kamoske sa hrozne pacil, aj ine kamosky, ked nas videli na fotke na fb sa nanho hned pytali - je objektivne pekny, tvar ako anticka socha. ale nudny a bez charizmy. tym som chcela povedat, ze byt iba krasny nic neznamena.
ale je pravda ze on napodiv sexappeal ma - ale az dotykovy. recami je hrozne nezazivny aj mimikou
Cindy - on mozno nechape, ze pre teba je pritazlivy, kedze ty si na chlapov typu mamut, ked sam povedal, ze je obezny, nie pre kazdeho je ragbista sexy idol
No je lepšie prist s niekým nech sa človek necíti tak osamelo v tom dave, väčšina ľudí si dá pivo nech je v naladicke a potom buď kecaju pokiaľ sa dá v tom hluku, alebo sa idú vyskakat. Inak veľmi kvalitný program, plus sprievodné akcie, aj aréna pre hokejových fanúšikov. A zadarmo :)
to ze je nejaky muz krasny este vobec neznamena ze ma charizmu.
kamaratka sa raz na diskoteke zahladela na jedneho muza, ktory je objektivne naozaj krasny, taky Ken do tvare, ale aj vysoky a svalnaty, hrava rugby. on nie je moj typ, lebo mne sa taky oblekovy slusaci nepacia, tak som v pohode isla za nim, ze ci by siel k nam, ze ho chcem predstavit kamaratke. on na to , ze ok, ze ide. kamoska je modelka, ale pri nom stratila vsetko sebavedomie a len tak hanblivo stali pri sebe. lebo vysvitlo ze aj on je hanblivy, ale hrozne, a akoby si ani nebol vedomy svojej pritazlivosti. skratka charizma tam nie je a po polhodine tu kamosku uplne prestal zaujimat a doteraz ho volame Mäkkýš :-)
doteraz sa s nim kamaratime, ale balit baby on nevie absolutne, nie je vobec vyrecny a povie len take uplne odveci ako : Prepac ze sa potim, lebo som trochu obezny. ze skratka nechapete ze take antisexi reci ma jeden krasny muz
dooost ludi, ale kzdy v skupinkach :D teda mozno tak 95% ludi :)
a hej, zaujimave to bolo..
i ked to som sa prvy krat zatulal na take miesto :D
neviem ci je take nieco pre mna :)
neviem si tam najst svoje miesto :D
jedine, ze by som doniesol deku atd a lahol si na makku travu :D
ani lavice neboli volne.
dost "sado maso" festival :D (v zmysle ze je tam prilis vela ludi na km2) :D
ale urcite su aj preplnejsie :D
a mozno to chce len prax :D
Ja som práve dovecerala :D
Ale inak bolo super nie? Som si kúpila holandské wafle.
no to hej, ja si uz peciem doma bagetku, takze aj na mna pride :D sice neskoro, ale lepsie ako nikdy :D
Treba sa najesť predtým :) nechápem tých ľudí že sa im chcelo čakať v rade. Ja som prišla najedena a s fľašou vody. Inak kedy zbehli do mekaca v Auparku majú to rychlejsie :D