Anorexia? help please.

Príspevok v téme: Anorexia? help please.
cara.d.i.

Ahojte, chcem sa len spytat ci mi hrozi alebo uz trpim anorexiou?
Kazdy den ked sa zobudim myslim na to co budem jest...Nic? alebo aspon ovocie?
po kazdom suste mam vycitky svedomia, neviem jest bez toho ze by ten hrozny hlas v mojej hlave stale nehovoril ze som tucna a aby som nepocitala kalorie. Ked sa na mna pozriete nie je vidno ze som anorekticka ale za 3 dni som schudla takmer kilo!! Nedokazem sa na nic sustredit, myslim len a len na jedlo, neustale som "mimo" a podrazdena, nemozem spavat...
Za den dokazem zjest tak max 100-200kcal, ale niekedy to nevydrzim a zjem vsetko co mame doma, lenze potom to bud vyzvraciam alebo to idem hned vycvicit. Prosim nepytajte sa ma preco to robim, pretoze ja sama neviem...
Dakujem za pomoc a odpovede:)

vebe

Pri anorexii neexistuje odpoved na otazku ze preco. Co sa tyka tvojej otazky, ci ti hrozi anorexia alebo ci nou uz trpis znie odpoved, ze splnas mnohe kriteria PPP, cize poruchy prijmu potravy. Existuje knizka Mentalni anorexie od popredneho ceskeho odbornika na tuto problematiku, zaobstaraj si tu knizku. Podla tvojo popisu si k tomu kriticka a si si vedoma ze mas problem, co je velmi dolezite. Pri citani tej knizky si sama budes vediet odpovedat na otazku, ze kde sa nachadzas a aj co s tym. Dolezite je nehladat vinnika, treba hladat hlavne riesenia